Gabion támfalak, hangszigetelő kerítésrendszerek egyszerűen, gyorsan, felesleges útlezárások nélkül is építhetők!

LedroSteel Box gabion

Amikor az idő rendkívül fontos: egyedülálló technológia elsőként Magyarországon!

Emelhető, kész LS Gabion Box a V.I.P.A.-Trade Kft.-től.

Végre nyugodtabban dolgozhatnak a vasúti, közúti, pályamérnökök, tervezők, kivitelezők! Ha gyorsan kell támfalat emelni, egy megindult domboldal, egy sárömlés, egy úthiba miatt, nem kell az érintett útvonalat napokig lezárni a hosszú, helyszíni építés idejére, mert a kész rendszerek helyszíni felhúzásával a kivitelezési idő jelentősen csökken.

Az eddigi helyszínen rakott gabion rendszerekkel, támfalakkal ellentétben ezt a modult a tervek alapján a kivitelező előre legyártott, rázópaddal tömörített formában viszi a helyszínre, és ott kizárólag az elhelyezés idejére szükséges a munkaterület biztosítása.

LedroSteel Box gabion

Természetesen lakossági célokra alkalmas gabionok is vannak, a kerítéselemektől a kerti kiegészítőkön át a komplett udvari megoldásokig. A gabion kerítések, támfalak formai kialakításai, a feltöltő kövek változatossága végeláthatatlan sokoldalúságot eredményez.

A Magyarországon elsőként alkalmazott rendszer a legszigorúbb biztonsági előírásoknak felel meg, CE jelöléssel ellátott, ezzel egész Európában egyedi megoldást nyújt. Az olasz LedroSteel rendszerek emelhetőségüknek köszönhetően innovatív megoldást jelentenek a gabionok között. Ennek köszönhetően a helyszíni kivitelezési idő jelentősen csökken, a „piszkos” munkát a gyártónál vagy a kivitelező telephelyén végzik el, a megrendelőnél csak az összeszerelés, felépítés történik.

A rendszerek hangszigetelő és látvány falként is kivitelezhetőek. A gyönyörű, élő vegetációval, virágzó növényekkel ellátott elemek olyan helyekre ajánlottak, ahol nemcsak a hangszigetelés vagy térelválasztó funkció a fontos, hanem az esztétikai megjelenés is számít. Ez a megoldás is egyedülálló Magyarországon!

Legyen az Ön cége is LedroSteel-Box forgalmazó!

A LedroSteel-Box magyarországi disztribútora, a V.I.P.A.-Trade Kft. megbízható üzleti partnereket keres a LedroSteel-Box, LedroSteel EcoBox valamint GJM SteelBox bevezetésére, forgalmazására.

Amennyiben fejleszteni kívánja a portfólióját egy teljesen új, a világon már sikeres, gabion rendszerrel, akkor a LedroSteel Box a legjobb választás. A V.I.P.A.-Trade Kft. keres kivitelezőket, forgalmazókat, kőbányákat, kertépítőket, kertészeti áruházakat, bármilyen értékesítési pontot, ahol a LedroSteel Box beleillik a profilba. Ezeket az üzleteket, értékesítési pontokat a V.I.P.A.-Trade Kft. feltünteti web- és facebook oldalán, illetve folyamatos marketingtevékenységgel és promóciókkal segíti partereit, hogy a LedroSteel Box Magyarországon is sikeres termék legyen. A LedroSteel Box képviseletére az alábbi országokban is keresnek partnert: Románia, Horvátország, Szerbia és Szlovénia.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

 

Információ kérése:

Gabion támfalak, hangszigetelő kerítésrendszerek egyszerűen, gyorsan, felesleges útlezárások nélkül is építhetők!