Különleges üvegszerkezetek a Mályi-Glass Kft. kínálatában

Mályi-Glass Kft.A családi vállalkozásban működő Mályi-Glass Kft. több, mint 20 éves tapasztalattal áll megrendelői szolgálatára, hagyományos üvegtermék kereskedelemmel és különféle speciális hőszigetelt, biztonsági üvegszerkezetek előállításával. A legkorszerűbb üvegipari technológiával, széles termékkínálattal, kreatív megoldásokkal és egy kitűnő szakértő csapattal vált ez idő alatt Magyarország és több kelet-közép európai ország megbízható gyártójává. Tevékenységi körét folyamatosan bővítve, a leginnovatívabb csúcstechnológiás üvegtermékeket kínálja partnereinek. A hőszigetelt üvegek gyártásához kizárólag minősített, első osztályú üvegeket használ.

A Mályi-Glass Kft. különleges üvegszerkezeteit mutatja be a cég letölthető ismertetője

Háromrétegű üveg

Napjaink egyik legfontosabb építészeti problémája az energiaveszteség csökkentése. Hőszigetelő üveg esetében ezen két alapvető módon lehet javítani. Az egyik, hogy a kétrétegű helyett háromrétegű üvegszerkezetet használunk, a másik, hogy az alumínium távtartót úgynevezett „meleg peremes”, hőhídmentes műanyag távtartóra cseréljük. Utóbbi használatával az üvegek közötti páralecsapódást is jelentősen csökkenthetjük.

Integrált reluxa

A Mályi-Glass Kft. egyedülálló termékei közé tartoznak a belső reluxás üvegszerkezetek. Az egyedi árnyékolástechnika mellett a szerkezetek megőrzik a hőszigetelt üveg tökéletes tömíthetőségét. Az üvegrétegek közötti reluxa segítségével nemcsak lakásának árnyékolását szabályozhatja, hanem az ablaküvegen keresztül beáramló hőenergia mennyiségét is. A lamellák mozgatása megvalósítható kézzel vagy motoros vezérléssel.

Kapcsolható üveg

Akár az átláthatóság, akár a térelválasztás vagy az esztétikus megjelenés a cél, kitünő választás lehet a kapcsolható üveg. Nem kell kompromisszumot kötnie, egy mozdulattal az addig átláthatatlan átlátszóvá változik, ezzel adva exkluzív megoldásokat a leghihetetlenebb ötletekre. Használata praktikus és rengeteg felhasználási területe létezik.

Zuhanykabin üvegezés

A ShowerGuard bevonattal gyártott üveg védelmet nyújt korróziót okozó anyagokkal szemben, könnyen tisztítható marad és hosszú évekig megőrzi optikai tisztaságát. A technológiának köszönhetően nagyon ellenálló, így széleskörű megoldást nyújt bármilyen zuhanykabin kialakításánál.

Üvegkorlát

Napjainkban nemcsak irodaépületekben, hanem családi házakban is elterjedt. Előnye, hogy a megszokott fából és/vagy fémből készült kotlátoknál könnyebben tisztítható, esztétikus és nyílt megjelenést kölcsönöz.

Járható üveg

Az üvegpadló minden stílusú helyiséghez jól illeszkedik, átlátszósága által nagyítja a teret és átengedi a fényt az alatta lévő területre. Az üvegből készült járófelület központi dísze lehet a lakásnak. Eleganciát és légiességet sugároz, nem sérülékeny és könnyen tisztítható.

Üvegtető

Napjaink építészeti megoldásaiban egyre inkább teret hódít az üveg. Nincs ez másként az előtetők, tetők esetében sem. A modern, esztétikus megjelenés kimagasló fényáteresztő tulajdonsággal párosul, amely nemcsak világosabbá és nagyobbá teszi a teret, de a könnyű tisztíthatósága mellett remekül ellenáll az időjárásnak is.

Üvegportál

A nagy felületű üvegportál betekintést enged a belső térbe. Letisztult, elegáns és nem töri meg a nézelődő szemek előtt a teret. Az üvegportálok praktikusságuk miatt népszerű megoldást jelentenek főként középületek, irodák, bevásárlóközpontok, üzletek és bankok homlokzataira, de egyre gyakrabban megjelennek lakóépületekben is.

Dekorüveg

Élvezze a ragyogó szinek új dimenzióját! Az üveg építészeti felhasználása az anyag kedvező tulajdonságai és esztétikus megjelenése következtében igen széleskörű. Sokrétű felhasználási lehetősége miatt mára az építészet egyik legfontosabb anyagává vált, nemcsak a homlokzatokon, hanem az épületek belső tereiben is.

MGE üveg

Hazánkban kizárólag a Mályi Glass-nál érhető el az MGE fantázianevű, a drótüveg utódjaként elismert erkélyüveg. Tanúsítvánnyal rendelkező, a biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő szerkezet. Tökéletes megoldás erkélyek üvegezésére, de akár korlátok vagy egyéb belsőépítészeti megoldások anyagaként is kiváló.

Letölthető ismertető

üveg


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

[toggle title=”AJÁNLATKÉRÉS” status=”progression_close”][ninja_form id=1][/toggle]

Információ kérése:

Különleges üvegszerkezetek a Mályi-Glass Kft. kínálatában