Szálcement homlokzatburkoló lemezek – Swisspearl Magyarország Gyártó Kft

Szálcement

Szálcement

Szálcement

A szálcement homlokzati burkolólapok ideálisak a szellőztetett, könnyűszerkezetű homlokzatokhoz, beleértve a teljes homlokzati alkalmazásokat, nagyszabású és kisebb projektekben egyaránt. A lapok rugalmassága lehetővé teszi az eresz alsó felületén, a párkányon, erkélyeken és további területeken való alkalmazást is.

77 / 100
Swisspearl Magyarország Gyártó Kft

Információ kérése:

Szálcement homlokzatburkoló lemezek – Swisspearl Magyarország Gyártó Kft

2536 Nyergesújfalu, Bécsi út 7.
Termékismertető
Swisspearl Reflex
A Reflex egy természetes úton szárított szálcementlap, fényvisszaverő felületi bevonattal, amely a fény eltérő visszaverődését eredményezi. Ez a betekintési szögtől függően visszafogott, csillogó megjelenést eredményez a felületen. A Reflex színvilága a fekete és a szürke hét, enyhén zöldes tónusú árnyalatától a két meleg fehér és három bronzos vörös-barna tónusig terjed
Termékismertető
Swisspearl Carat
A természetesen szárított Carat színsorozat áttetsző, enyhén pigmentált felületű. A szálcement panelek színezése monolitikus és elegáns megjelenésű épületburkolatot hoz létre. A Carat színcsalád 24 árnyalata a világos és a sötét, valamint a hideg és a meleg árnyalatok között váltakozik, így különösen változatos színspektrumot kínál. A Carat egyszerű, ugyanakkor számos színkombinációt kínál. Opcionálisan a Carat speciális HR bevonattal is kapható, amely nagyobb karcállóságot és védelmet nyújt az erős szennyeződések és graffiti ellen.
Termékismertető
Swisspearl Gravial
Természetes úton szárított szálcementlap, lineárisan maratott felületi struktúrával. A Gravial lineáris marása a napszaktól és a látószögtől függően lenyűgöző fény-árnyék játékot hoz létre. Egy barna tónus kivételével a színek lágy szürke tónusokban mozognak a fehértől a feketéig.
Termékismertető
Swisspearl Vintago
Természetesen szárított szálcement panel, amely csiszolt és enyhén érdes felületű. A durva csiszolószemcsékkel végzett csiszolási folyamat révén kialakuló robusztus textúrája megtöri a homogén felületeket anélkül, hogy feltűnő lenne. A Vintago színcsalád a szürke és a barna világos és sötét árnyalataival, egy fehér és egy fekete árnyalattal, valamint a zöld, kék és piros színes árnyalataival sokoldalú választékot kínál.
Termékismertető
Swisspearl Vintago-Reflex
A természetesen szárított és egyszínű Vintago-Reflex színcsalád egyesíti a két Swisspearl színcsalád, a Vintago és a Reflex dinamikus felületi textúráját. A csiszolt, enyhén érdes szálcementlapnak a felületi bevonatba kevert fényvisszaverő pigmentek egyidejűleg enyhén csillogó jelleget kölcsönöznek. Ez a különleges összetétel a homlokzatoknak és a belső tereknek rendkívül szép megjelenést kölcsönöz. A három árnyalat, a fehér, az ezüst és a fekete lenyűgözően kombinálható a Vintago és a Reflex színvonalakkal, teljesen új tervezési lehetőségeket nyitva meg.
Termékismertető
Swisspearl Nobilis
A Nobilis egy szürke, áttetsző, enyhén pigmentált felületű panel, amely kiemeli a szálcement textúrát annak teljes természetes szépségében és eleganciájában. A Nobilis kifinomult árnyalatai könnyed esztétikát és elegáns könnyedséget teremtenek. Természetes módon szárított és enyhén pigmentált szálcementlap. A Nobilis színcsalád minden árnyalata rendkívül ellenálló bevonattal is kapható, amely nagyobb karcállóságot és védelmet nyújt az erős szennyeződések és graffiti ellen.
Kapcsolódó hírek és ismertetők