Átgondolt, új termék az OBO összekötő- és rögzítőrendszereinek termékköréből

Hogyan lehet egy terméket továbbfejleszteni, a szerelését pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá tenni? Az OBO fejlesztő részlegei újra és újra felteszik maguknak ezt a kérdést, hiszen a legújabb gyártási technológiák alkalmazása mellett a gyakorlati felhasználás folyamatos egyszerűsítése a vállalat egyik legfontosabb célkitűzése. Az OBO munkatársai ismét új terméket fejlesztettek ki az összekötőrendszereken belül.

Utólagosan felszerelhető csővég
Az OBO egyik legújabb, innovatív terméke, az utólagosan felszerelhető csővég újdonság a piacon. A fém védőcsövek számára előírt csővégek cseréje az iparban mindeddig nagy munkaráfordítást igényelt. Az összes átmenő kábelt és vezetéket ki kellett kötni, majd a munka végeztével újra bekötni. Az új csővég lehetővé teszi a cserét a gyártás leállítása nélkül. Az előírásoknak megfelelő utólagos szerelés a kábelek és vezetékek kikötése nélkül lehetséges, mivel a szétnyitható műanyag elem gond nélkül felpattintható a csővégekre. Ezzel jelentős idő és költség takarítható meg.

A csővégek alkalmasak az M16, M20, M25, M32, M40, M50 és M63 méretű villamos védőcsövekhez. A felpattintható csővégek halogénmentes, UV-álló műanyagból készülnek és világosszürke, illetve fekete színben kaphatók.

 

Információ kérése:

Átgondolt, új termék az OBO összekötő- és rögzítőrendszereinek termékköréből