Új Jika csaptelep kollekció

2021.04.26.

Jika csaptelep kollekció

Új design termékekkel bővült a Jika csaptelep-kínálata.

A Jika márka kínálatában már régóta szerepelnek különféle komplett fürdőszobák. A csaptelepek portfóliója nemrég jelentősen kibővült: tíz különféle kollekció közül lehet választani, melyek mindegyike megfelel a legmodernebb követelményeknek., legyen az gyengéd vízkezelés, változatos formák és gazdag funkcionalitás.

A Jika csaptelep katalógusában minden készlethez komplett ajánlat található.

Mire is kell legelőször odafigyelni? Az alacsonyabb vízfogyasztás minden minőségi csapteleppel szemben támasztott alapvető követelmény. Ezt a perlátor biztosítja, amely módosítja a vízsugár formáját, levegőt kever a vízbe, így védi a természetet és csökkenti a vízszámlát. A új Cube, Lyra Smart és Talas divatos csaptelepeknél a mosdó-  és mosogató-csaptelepekhez különféle áramlási sebességet biztosító perlátor választható. Magától értetődő, hogy a perlátor anyaga megakadályozza a vízkő lerakódását, így nincs szükség fáradtságos tisztításra.

A csaptelepek másik fontos alkatrésze a kerámiabetét. Ennek feladata a hideg- és a melegvíz összekeverése és kiengedése a csaptelep kifolyóján át. A Jika csaptelepei kiváló minőségű kerámiabetétekkel vannak felszerelve.

MIO STYLE

Jika csaptelep kollekció

A múlt év újdonsága, a Mio-N fürdőszoba-sorozat az ehhez a családhoz  javasolt Mio Style csaptelepek másik változatával bővült

Az összes típus tökéletesen kiegészíti a mosdókba, bútorokba és WC-kbe tervezett sorozat minimalista dizájnját, kellemes és praktikus formákat és kezelőkarokat kínál.

A tökéletesen lekerekített rúd alakú kar nagyon praktikus megoldás, mivel a víz nem tapad hozzá.

A különböző típusú csaptelepek közül 368 mm-es magasságával ez a sorozat kínálja mosdókhoz a legmagasabb álló keverőcsapot.

CUBE

Jika csaptelep kollekció

Cube bútorba építhető mosdócsalád népszerű termékei most alkalmas kiegészítőkkel bővültek.

Újabban saját fürdőszobai csaptelep-családot és egy konyhai csaptelepet is kínálnak. A klasszikus hengeres test szögletes karral és egy kifolyóval egészül ki.

Ez a tiszta formákban tapasztalható aktuális trendekkel alkot egységes képet.

LYRA SMART

Jika csaptelep kollekció

A Lyra Plus családnak két mosdóváltozata van. A klasszikus lekerekített alakot egyensúlyba hozza a szögletes Lyra Plus Viva mosdókagyló, amely a családnak  modern kinézetet kölcsönöz.

Lyra Smart család  folytatja  ezt a trendet az aktuális geometriai stílussal szembeni még magasabb követelmények javára, amely a csaptest és a kar vonalával kapcsolatos általános benyomást lágyabbá teszi. Másfelől a kerek mosdókagylók esetében a lágy vonalat hagyományosan tradicionális sziluettek emelik ki.

TALAS TRENDY

Jika csaptelep kollekció

A népszerű Talas család  átalakuláson ment át és új Talas Trendy lépett a helyére.

Megmaradt a kifinomult, lapos kézikar, és ezt egészíti ki egy új robosztus csaptest. Ezzel egy tiszta kialakítású, az összes mosdókagylóhoz gyönyörűen illeszkedő csaptelep jött létre.

A csaptelep garantálja az 5 liter/perc áramlási sebességet és különféle átfolyási mennyiségű perlátorok választhatóak hozzá.

81 / 100
LAUFEN CZ s.r.o. Kereskedelmi Képviselet

Információ kérése:

Új Jika csaptelep kollekció

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 124.