Blokksystem WC válaszfalak – Trimbelt-Max 27 Kft.

válaszfal

válaszfal

válaszfal

válaszfal

válaszfal

A Trimbelt-Max 27 Kft. a Blokksystem márkanevű WC választófalak, zuhanyválaszfalak, pissoirválaszfalak, öltözőkabinok és öltözőszekrények, illetve mosdópultok kizárólagos gyártója és forgalmazója.

82 / 100
Trimbelt-Max 27 Kft.

Információ kérése:

Blokksystem WC válaszfalak – Trimbelt-Max 27 Kft.

4200 Hajdúszoboszló, Vadas u. 40
Termékismertető
N13 kabinrendszer
Az N-13 típusú szerelt válaszfal vázszerkezete és kapcsolóidomai galvanizált acélból készülnek poliamid bevonattal. Így a szerkezet könnyen kezelhető, fény-, hő- és időjárásálló. A kitöltőelemek 13 mm vastag műgyanta (kompakt) lapokból készülnek, melyek fizikai behatással, tisztítószerekkel, kémiai anyagokkal és fertőtlenítőszerekkel szemben magas ellenállóképességgel rendelkeznek. Az ajtók rugós pánttal, gumitömítéssel, valamint foglaltságjelzős zárral, ajtógombbal szereltek.

  • Alapszín: válaszható színű poliamid bevonatú profilok és ajtószerelvények, a panelek fehér színűek. Lehetőség van ettől eltérő színű lap felhasználására, felár és hosszabb átfutási idővel.
  • Kivitel: WC válaszfalak, zuhanyválaszfalak, normál öltözőkabinok egy ajtóval, paravánfalak, piszoár elválasztó falak.
Termékismertető
S13 kabinrendszer
Az S-13 típusú szerelt válaszfalak vázszerkezete és kapcsolóidomai rozsdamentes acélból készülnek, így a szerkezetet nagyfokú stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető, fény-, hő- és időjárásálló. A kitöltőelemek 13 mm vastag műgyanta (kompakt) lapokból készülnek, amelyek fizikai behatással, tisztítószerekkel, kémiai anyagokkal és fertőtlenítőszerekkel szemben magas ellenállóképességgel rendelkeznek. A panelek 15 cm magas, padlóhoz rögzített, rozsdamentes lábakon helyezkednek el. Az ajtók önzáródó pánttal, gumitömítéssel, valamint foglaltságjelzős zárral, ajtógombbal szereltek, rozsdamentes kivitelben.

  • Alapszín: rozsdamentes profilok és ajtószerelvények, a panelek fehér színűek. Lehetőség van ettől eltérő színű lap felhasználására, felár és hosszabb átfutási idővel.
  • Kivitel: WC válaszfalak, zuhanyválaszfalak, normál öltözőkabinok egy ajtóval, paravánfalak, piszoár elválasztó falak.
Termékismertető
L30 kabinrendszer
Az L-30 típusú szerelt válaszfal vázszerkezete porszórt alumínium profilokból készül RAL színben. Az ajtók, illetve a kitöltőpanelek 30 mm vastag kétoldali laminált burkolattal ellátott MFC lapból készülnek. Az élek ABS élzártak. A panelek 15 cm magas, padlóhoz rögzített, műanyagfedelű alumínium lábakon helyezkednek el. Az ajtók fém önzáródó pánttal, tokban lévő gumitömítéssel, valamint fém vagy műanyag foglaltságjelzős zárral, kilinccsel szereltek.

  • Alapszín: profilok RAL 9006, panelek fehér színűek. Lehetőség van ettől eltérő színek felhasználására, felár és hosszabb átfutási idővel.
  • Kivitel: WC válaszfalak, normál öltözőkabinok egy ajtóval, váltókabinok két egyszerre zárható és nyitható ajtóval, paravánfalak, piszoár elválasztó falak.
Termékismertető
L18 kabinrendszer
Az L-18 típusú szerelt válaszfal vázszerkezete eloxált alumínium profilokból készül. Az ajtók, illetve a kitöltőpanelek 18 mm vastag kétoldali laminált burkolattal ellátott MFC lapból készülnek. Az élek ABS élzártak. A panelek 15 cm magas, padlóhoz rögzített, műanyagfedelű alumínium lábakon helyezkednek el. Az ajtók rugós pánttal, tokban lévő gumitömítéssel, valamint foglaltságjelzős zárral, ajtó gombbal szereltek. A pántok, a zár és az ajtógomb fény-, hő- és időjárásálló poliamid bevonatú.

  • Alapszín: profilok eloxáltak, panelek fehér színűek, az ajtó poliamid bevonatú szerelvényeinek színe válaszható. Lehetőség van ettől eltérő színek felhasználására, felár és esetleges hosszabb átfutási idővel.
  • Kivitel: WC válaszfalak akár egyedi kivitelű óvodai és iskolai kivitelben, normál öltözőkabinok egy ajtóval, paravánfalak, piszoár elválasztó falak.
Termékismertető
Ovi kabinrendszer
Az Ovi kabinrendszer szerkezetileg megegyezik az L-18 típusú szerelt válaszfal vázszerkezetével. Kisebb és akár egyedi kialakítású elválasztó panelekkel és ajtókkal, illetve az ajtók helyett függönyakasztási lehetőséggel.

  • Alapszín: színe válaszható.
Termékismertető
Glass T kabinrendszer
Egyedileg tervezett, padlóra szerelt forgáspontos üveg válaszfalak, melyek kompromisszumok nélküli esztétikus megoldást jelentenek a vizes helységekben, öltözőkben. Az üvegfalak 5+5 mm-es színtelen, edzett, ragasztott, fehér matt fóliával laminált float üvegből készülnek. A szerelvények és a tartóváz rozsdamentes acélból készülnek, az ajtók alsó és felső forgócsapos pántokkal, piros-zöld jelzéses középzárral, zár ellendarabbal és kilinccsel készülnek. A fix üvegek alatt és felett rozsdamentes acél profil biztosítja a kapcsolatot a padló és a födém között. A belátás ellen az ajtók élein akril élzáró profil található.
Termékismertető
Glass S kabinrendszer
A Glass S üveg kabinrendszerrel azon túl, hogy higiénikus, könnyen tisztántartható, az üveg és bármilyen fotó vagy grafikai elem használatával látványos design jeleníthető meg. A kitöltőelemek 5+5 mm vastag, LSG matt fóliás, ragasztott, edzett biztonsági üvegből készülnek

  • Az ajtók rozsdamentes pánttal, valamint foglaltságjelzős WC zárral szereltek
  • A válaszfalak vázszerkezete, lába és kapcsolóidomai rozsdamentes acélból készülnek
  • Az üvegfal nem zár a födémhez, a felső merevítést rozsdamentes szerelvények biztosítják
Kapcsolódó hírek és ismertetők