Gree lakossági klímák – Cool4U Systems Kft.

Gree_inverter_klima1

Gree_inverter_klima2

Gree_inverter_klima3

Gree_inverter_klima4

A Gree klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia.

70 / 100
Cool4u Kft.

Információ kérése:

Gree lakossági klímák – Cool4U Systems Kft.

5540 Szarvas, Szabadság út 14.
Termékismertető
GREE PULSE INVERTER
A Pulse kompakt kialakítással, 3D légtereléssel és extra csendes üzemeléssel emelkedik ki a hűtésre optimalizált légkondicionálók közül. A beltéri berendezés matt fehér borítása és kompakt mérete könnyen illeszthető bármely hálószobába, harmóniát kölcsönözve a modern enteriőrrel rendelkező terekbe.
Termékismertető
GREE COMFORT X INVERTER
A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. Egyedi formatervezésének, elegáns megjelenésének és megbízható működésének köszönhetően méltán hazánk legnépszerűbb klímamodellje.
Termékismertető
GREE DARK X INVERTER
A Dark X matt sötétszürke felületkialakítása a legújabb trendeknek megfelelő modern megjelenéssel egészíti ki a már jól ismert Comfort X formatervezést. A beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés biztosítja a teljeskörű téliesített felszereltséget.
Termékismertető
GREE AMBER INVERTER
A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.
Termékismertető
GREE G-TECH INVERTER
Az innovatív G-Tech a téliesített kialakítás mellet a szerelhetőséget és a felhasználást támogató legtöbb gyári fejlesztést tartalmazza. Csendes, megbízható, intelligens megoldás.
Termékismertető
GREE ABLAKKLÍMA
G10 inverter technológia. LED kijelző, kellemes éjszakai mód, 24 órás időzítő. Átfogó védelem, tisztítható szűrők, minőségi motorok, billentyűzet zár, széles feszültség tartomány. Több ventilátor fokozat, automata üzem, függőleges légterelés. Öndiagnózis, memória funkció.