Térkövek – KK Kavics Beton Kft. 

térkő

térkő

térkő

A beton nagyszerű anyag: ellenálló, tartós, időtlenül szép, könnyen munkálható, határtalanul formálható és akármennyire is furcsa: TERMÉSZETES. Térkővé formálva természetes vas-oxidfestékkel színezik és márvány, gránit és bazalt őrleményekkel szépítik a felületét.

71 / 100
KK Kavics Beton Kft.

Információ kérése:

Térkövek – KK Kavics Beton Kft. 

2347 Bugyi, Alsóráda puszta 10.
Termékismertető
Róma
Ez a burkolókő rendszer az örök várost idézi, hiszen megjelenésében visszaköszön Róma hangulata. Méretéből és formájából adódóan izgalmas fektetési minták lerakására alkalmas. Kiváló megoldást jelent kör vagy körív kialakítása esetén.
Termékismertető
Athén
Exkluzív, márványmosott felülete és egyedülálló formája különlegessé teszi a hazai piacon. Felületét valódi márványőrlemény borítja, amely játékos térhatást kelt, ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöz. Barcelona: A Barcelona hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsol bármilyen udvarra vagy köztérre. Attraktív megjelenése elsősorban gazdag forma- és színvilágának, valamint kerek, rusztikus hatású peremének köszönhető.
Termékismertető
Barcelona
A Barcelona hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsol bármilyen udvarra vagy köztérre. Attraktív megjelenése elsősorban gazdag forma- és színvilágának, valamint kerek, rusztikus hatású peremének köszönhető.
Termékismertető
Bázel Natur Vario
Izgalmas megjelenésében fontos szerepet játszik egyedi megmunkálása, aminek eredményeként hullámszerű mélyedések találhatók felületén. Robusztus mérete, teherbírása és domináns megjelenése alkalmassá teszi forgalmas terek vagy utak építésére is.
Termékismertető
Budapest
Régi terek és műemlékek környezetének ideális szereplője lehet. Vastagsága és felülete teherbíró és csúszásmentes közlekedést biztosít. Nagyszerűen variálható más kövekkel és könnyen kialakítható belőle a klasszikus „legyezőforma” minta is.
Termékismertető
Colonia Natur Vario
Strukturált felületük, lágy vonalaik és melírozott árnyalatuk barátságossá és rendkívül természetessé teszi a burkolóelemeket. A két kőformának és több különböző méretnek köszönhetően a termékcsalád izgalmas felületeket biztosít, amelyet a borostyán és korall színek tesznek még változatosabbá.