Fürdőszobai radiátorok – PG Hungary Kft.

radiátor

radiátor

radiátor

A Purmo lapradiátorok rendkívüli tartósságát a kétrétegű festés biztosítja: anaforézissel, valamint elektrosztatikus porfestéssel ellátottak. Ilyen korrózióálló festést nagyon kevés gyártó alkalmaz. A fűtőtestek az európai ISO 9000 minőségi szabvány valamint ISO 14001 környezetvédelmi szabvány szerint készülnek. Az alapkínálat hófehér (RAL 9016), de megrendelésre a RAL színpaletta 200 színéből bármelyik szállítható. A termékek minőségére tíz év a garancia, mely egyaránt vonatkozik a fűtőtestek vízállóságára és a festékbevonat tartósságára.

68 / 100
PG Hungary Kft. - Purmo

Információ kérése:

Fürdőszobai radiátorok – PG Hungary Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő utca 43.
Termékismertető
Santorini
A Santorini vízszintes kollektorokkal rendelkezik, amelyek a függőleges kollektorokra vannak helyezve.
Termékismertető
Kea
A Kea függőleges kollektorai egyedi formában terjeszkednek szét két oldalra.
Termékismertető
Ratea
A Rea fűtőtest egyszerre egyszerű és különleges. A függőleges kollektorok egy oldalon helyezkednek el, ennek köszönhetően könnyen ráakasztható a törölköző.
Termékismertető
Java
A Java jellemzői a különleges ellipszis alakú vízszintes bordák, amelyek formájukban nyitott redőnyre emlékeztetnek. Konstrukciója elősegíti a fűtőtest könnyű felfüggesztését.
Termékismertető
Elato
Az Elato kiváló minőségű acélból készült fürdőszobai radiátor, téglalap keresztmetszetű lapos csövekkel. A függőleges csövek négy csatlakozási ponttal rendelkeznek. Ugyanazon termék jobbos és balos bekötéssel is szerelhető.
Termékismertető
Apia
A PURMO Apia duplasoros csövei révén rendkívül hatékony hőleadásra képes, esztétikus kialakítású design radiátor. Alsó, középső csatlakozással (50 mm). Kiváló minőségű acélból.
Kapcsolódó hírek és ismertetők