Purmo lapradiátorok – PG Hungary Kft.

radiátor

radiátor

radiátor

A Purmo radiátorok mind az egy, mind a kétcsöves, meleg vizes fűtésrendszerekben alkalmazhatók.

A radiátor típusától függően a fűtésrendszerre való csatlakozás sokféle módon lehetséges, akár oldalról, vagy a különösen esztétikus alsó bekötéssel is. A Purmo lapradiátorok esztétikusak és ideálisan illeszkednek a helyiségek külleméhez. A radiátorok alapértelmezett esetben RAL 9016 fehérre festettek. A vevő kívánságára azonban a RAL színskálán szereplő színek elérhetők, akár a metál színek is. 2007-től a gyártó ritkaságszámba menő 10+1 éves garanciát biztosít a Purmo lapradiátorokra.

70 / 100
PG Hungary Kft. - Purmo

Információ kérése:

Purmo lapradiátorok – PG Hungary Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő utca 43.
Termékismertető
PURMO Compact
A Compact lapradiátorok rendelkeznek konvekciós elemekkel, az oldalsó felületek burkoltak, a felső felület pedig grill típusú fedéllel fedett. A radiátor minden sarkában négy darab oldalsó bekötési nyílás van, ½″-os belső csavarmenettel.
Termékismertető
PURMO Hygiene
A Hygiene lapradiátorok nem rendelkeznek konvekciós elemekkel és burkolatokkal. Egészségügyi és magas higiéniai követelményeket előíró intézményekben is használhatók és rendelkeznek az erre vonatkozó Országos Epidemiológiai Központ 7806/1/2013 számú tanúsítványával. A radiátorokat speciális 6 vagy 10 cm faltól való eltartást biztosító rugós konzolokkal szállítjuk. Négy oldalsó ½″ belső menettel ellátott csatlakozási csonkkal rendelkezik.
Termékismertető
PURMO Plan Compact
A bázislapra szerelt, sima előlap esztétikus kidolgozást biztosít a magas nyomással szembeni ellenállás csökkenése nélkül. A radiátor 10 bar üzemi nyomású rendszerekben működhet. A Plan radiátorok alapértelmezett konstrukciós magasságán kívül választhatók a régi, vasradiátorokat tartalmazó rendszerek modernizálásához illő magasságban is.
Termékismertető
PURMO Ramo Ventil Compact M
A PURMO Ramo Ventil Compact M középső alsó bekötésű radiátorokat enyhe vízszintes bordákkal ellátott, sima felület jellemzi, mely a fűtőlapra van ragasztva, eltakarva a bordázott fűtőlap szegélyét is. A Ramo Ventil Compact M radiátoroknak vannak konvekciós elemei és a radiátorok oldalsó és rácsos felső takaróelemekkel rendelkeznek. Két alsó és négy oldalsó csatlakozási csonkkal rendelkeznek, mind G ½” belső menettel, melyek lehetőséget biztosítanak alsó és oldalsó bekötésre is.
Termékismertető
PURMO Plan Hygiene
Fűtőlapra szerelt sík előlappal vannak ellátva és nem rendelkeznek konvekciós elemekkel és burkolatokkal. Egészségügyi és magas higiéniai követelményeket előíró intézményekben is használhatók és rendelkeznek az erre vonatkozó Országos Epidemiológiai Központ 7806/1/2013 számú tanúsítványával. A radiátorokat speciális 6 vagy 10 cm faltól való eltartást biztosító rugós konzolokkal szállítjuk Négy oldalsó ½″ belső menettel ellátott csatlakozási csonkkal rendelkezik
Termékismertető
PURMO Vertical
Függőleges pozicionálású radiátor, profilozott homlokzati lemezzel, kevés helyet foglal a fal mellett. A függőleges pozicionálású radiátorok két és egycsövű rendszerekbe rendelhetőek, az alsó blokk elhelyezésének függvényében. A radiátor megfordításakor lehetőség van a fölső oldali bekötésre is.