Szén-monoxid vészjelzők – Resideo Kft.

Szén-monoxid

Szén-monoxid

Szén-monoxid

A szén-monoxid (CO) egy színtelen, szagtalan erősen mérgező gáz, ami egyaránt veszélyes emberre és állatra. Néma gyilkosnak is nevezik, mert nem látjuk, nem érezzük. A mérgezés bárkivel, bármilyen zárt térben megtörténhet, ráadásul a kezdeti tünetei hasonlítanak az influenza tüneteihez.

Hogyan védekezhetünk?

A három legfontosabb lépés a CO mérgezés elkerülése érdekében:

  1. Telepítsen Honeywell Home CO riasztót!
  2. Végeztessen rendszeres karbantartást gázkészülékein és egyéb tüzelő berendezésein!
  3. Ismerje meg és ismerje fel a jeleket és a mérgezés tüneteit!
77 / 100
Resideo Kft.
8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147
Termékismertető
X series - XC100
Beépített elemmel működő szén-monoxid vészjelző készülék, ideális a nagyméretű, lényegre törő riasztási üzenetek miatt. 10 év élettartam, 10 év garancia, magyar felhasználói útmutató, nagyméretű riasztás felirat, előriasztás funkció, CO szenzor-tesztelés. Fürdőszobába is helyezhető, IP44 szabványnak megfelel. Eseménynaplózás: a készülék által rögzített adatok kiolvasása segíthetnek a szén-monoxid terhelések körülményeinek feltárásában. Az alapvető készülék állapottal és riasztással kapcsolatos adatok az Alarm Scan iOS vagy Android alkalmazás segítségével kiolvashatók.
Termékismertető
X series - XC100D
Beépített elemmel működő szén-monoxid vészjelző készülék, kijelzővel. 10 év élettartam, 10 év garancia, magyar felhasználói útmutató, nagyméretű riasztás felirat, előriasztás funkció, CO szenzor-tesztelés. Fürdőszobába is helyezhető, IP44 szabványnak megfelel. Eseménynaplózás: a készülék által rögzített adatok kiolvasása segíthetnek a szén-monoxid terhelések körülményeinek feltárásában. Az alapvető készülék állapottal és riasztással kapcsolatos adatok az Alarm Scan iOS vagy Android alkalmazás segítségével kiolvashatók.
Termékismertető
XW100
A Honeywell X-sorozatú rádiófrekevenciás modul segítségével, könnyen és gyorsan alakíthat ki helyi vészjelző hálózatot otthonában. A Honeywell X-sorozatú füst- és hőérzékelők, valamint a szén-monoxid vészjelzők hálózatba kapcsolása azért is alapvető fontosságú, mivel így az épületben tartózkodó személyek a lehető leggyorsabban figyelmeztethetők az esetleges veszélyre. Könnyű beüzemelés, hálózatba tanítás: időt takarít meg és ingatlanát gyorsan védetté teheti. Könnyű ellenőrzés: egy gombnyomással meggyőződhet róla, hogy az XW100 vezeték nélküli modul kapcsolódik a hálózathoz.
Termékismertető
SF340
Vezetékes szén-monoxid vészjelző. Háztartási és kiskereskedelmi környezetben egyaránt ajánlott. Tartalék elemmel, 5 év élettartam, 5 év garancia, hálózatba köthető, relé kimenet.