Braukmann vízvezetéki szerelvények – Resideo Kft.

szerelvény

szerelvény

A Braukmann márkanév évtizedek óta jól ismert az európai vízvezetéki szerelvények piacán a prémium szegmensben, mint számos innovatív termék fejlesztője és szállítója. A Resideo 1980-ban vásárolta meg alapítójától a vállalatot. A 75 éves múltra visszatekintő megbízható, innovatív vízvezetéki termékek azóta már közel 18 millió háztartásban találhatók meg, melyeket több, mint százezer telepítő partnerünk szerelt be. Ezek ma már ólommentes változatban is elérhetők, környezetünk védelmében.   

73 / 100
Resideo Kft.
8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147
Termékismertető
Braukmann beszabályozó- és szabályozó szelepek
A Braukmann beszabályozó- és szabályozó szelepek hűtési és fűtési rendszerekben alkalmazhatóak
Termékismertető
Braukmann nyomáscsökkentő szelep
A nyomáscsökkentő szelepek védik a háztartási vízhálózatot a szolgáltatói betáplálásból származó túlnyomás ellen. Ipari vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz is használhatók a specifikációjuk tartományán belül. Nyomáscsökkentő szelep beépítésével elkerülhetők a nyomás okozta károk, és csökken a vízfogyasztás.
Termékismertető
Braukmann visszamosható finomszűrők
A finomszűrő megakadályozza az idegen testek, például rozsdaszemcsék, szálak és homokszemek bejutását, és így csökkenti a korrózió valószínűségét. A készülékek megfelelnek az aktuális DIN/DVGW követelményeknek.
Termékismertető
Visszafolyásgátlók
A visszafolyásgátlók alkalmasak az ivóvízrendszerek ellennyomás, visszafolyás elleni védelmére. Specifikációjuk keretein belül használhatók lakóépületekben, ipari és kereskedelmi célokra. Az EN 1717 szerinti 4-es folyadékkategóriáig védenek.
Termékismertető
Braukmann szabályozó szelepek, ivóvizes szabályozó szelepek, lakossági/ipari felhasználásra
Kompakt felépítésüknek köszönhetően különösen alkalmasak szűk helyekre történő beépítésre.