DIRICKX Ipari kapuk – DIRICKX Kerítés Kft.

kapu

kapu

kapu

A DIRICKX kerítések termékskáláját a minden igényre megoldást nyújtó kapuk teszik teljessé. A választék magában foglalja a személybejárati kapuktól kezdve akár a 15 m széles szabad átjárást biztosító nagy kamionforgalom lebonyolítására alkalmas manuális vagy motorizált ipari kapukat is.

71 / 100
DIRICKX KERÍTÉS Kft.

Információ kérése:

DIRICKX Ipari kapuk – DIRICKX Kerítés Kft.

1108 Budapest, Harmat utca 220.
Termékismertető
ESPACE személybejárati kapu
Az ESPACE szárnyas kapuk számos lehetséges felhasználással rendelkeznek - ideálisak kertekhez, bejáratoknak és oldalsó bejáratoknak lakossági és ipari területre egyaránt egy- vagy kétszárnyú kivitelben.
Termékismertető
ALLIX személybejárati kapu
Az ALLIX szárnyas kapuk több különböző kitöltéssel kaphatók, így könnyedén összehangolhatók a már meglévő kerítésekkel és bármely más ALLIX kapuval. Akár 10 méteres nyitási szélességgel, maximum 2,5 m magassággal és egy- vagy kétszárnyú kivitelben is kaphatók.
Termékismertető
ESPACE szabadonfutó kapu
Gazdaságos megoldás területek elhatárolására, védelmére.
Termékismertető
ALLIX szabadonfutó kapu
Teljeskörű és magas minőségű megoldás minden professzionális felhasználáshoz. Az 5 különböző kitöltési lehetőséggel az ALLIX szabadonfutó kapu könnyedén testre szabható és összehangolható már meglévő kerítéssel. A nyitási szélességek, magasságok, működési módok és lehetőségek széles választékával az ALLIX kapuk képesek megfelelni ipari-és logisztikai központok követelményeinek.
Termékismertető
ESPACE sínenfutó kapu
Alternatív és gazdaságos megoldás mérsékelt fogalmú területekhez. Ajánlott tásasházakhoz, szolgáltató szektorba, nyilvános létesítményekhez, valamint ipari és logisztikai szektorba.
Termékismertető
ALLIX sínenfutó kapu
Innovatív és sokoldalú kapu, mely minden igénynek megfelel.