Expandált lemezek – Metmark Kft.

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

expandált lemez

Az expandált lemezek felhasználási területei jelentősen kiszélesedtek az elmúlt időben. Korábban főleg ipari jellegű területeken, többek között rácsok, szűrők gyártásánál használták ki kedvező tulajdonságait. Napjaink építészete meglátta és felfedezte az ilyen típusú fémlemezekben rejlő innovatív lehetőségeket, amelyeket a gyártási technológiák folyamatos fejlődése is támogat.

Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető és egyben praktikus építőelemévé vált. A Metmark Kft. az olasz Fratelli MARIANI expandált lemezeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is választ tud adni.

A MARIANItech® márkával fémjelzett termékek innovatív megoldásokat nyújtanak fantasztikus épülethomlokzatok kialakítására expandált lemezekből. Éppen ilyen megfontolásból használják őket előszeretettel meglévő épületek felújításánál vagy újak kivitelezésénél.

Design expandált lemezek

A MARIANItech® márka termékei innovatív építészeti megoldásokat nyújtanak a homlokzatok kialakításánál. A fém expandált lemezt a már létező épületek felújításánál, vagy újak kialakításánál használják, mind magán, mind ipari környezetben, „új fényt”, új burkolatot biztosítva ezzel a projekteknek.

Ipari expandált lemezek

Az expandált lemez előállítása a fémlemez egyidejű lenyomása és nyújtása útján történik. Ez a folyamat különböző alakú nyílást képez az anyagban, amely szabad levegőáramot, fényt biztosít.

Az expandált lemez előnyei

  • Fény- és légáteresztő: így árnyékolástechnikai, légtechnikai területekre kiválóan alkalmas
  • Gyártásakor hulladék nem keletkezik: így a környezetet tovább nem terheli.
  • Kedvező ár-érték arányú: így rendkívül kedvelt a felhasználók körében.
  • Háromdimenziós kialakításának köszönhetően a lemez igen merev: így biztonsággal ellát tartószerkezeti funkciókat, míg a vastagabb lemezek járófelületekként is funkcionálhatnak.
72 / 100
Metmark Kft.
7100 Szekszárd, Arany János u.17-21.
Kapcsolódó hírek és ismertetők