Perforált lemez referenciák – Metmark Kft.

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

Perforált lemez

A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk: legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk valamilyen felhasználási módját.

A Metmark Kft. a perforációs lehetőségek széles választékát biztosítja, kínál kör, négyzet vagy ovális lyukasztású, soros vagy átlós lyukelrendezésű lemezeket, ideértve a dekorációs típusokat is. A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártja. Raktárkészletről elérhetőek a szénacél, horganyzott, alumínium és rozsdamentes alapanyagú lemezek, amelyek vastagsága 0,5–5 mm közötti skálán mozog.

75 / 100
Metmark Kft.
7100 Szekszárd, Arany János u.17-21.
Referencia
Bonyhádi sportcsarnok perforált lemez homlokzatburkolata
Bonyhád régi sportcsarnokának teljes korszerűsítése során a külső homlokzatok modern stílusban újultak meg. A főbejárat áttört lemezhomlokzatának perforált alapanyagát a Metmark Kft. szállította.

  • Dátum: 2018
  • Felhasznált anyag: perforált lemez
    lyukasztás: RV 20-28
    lemez: 2 mm acéllemez
    mennyiség: 130 m2
Referencia
A Semmelweis Egyetem egyedi design homlokzata
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának bővítésekor új homlokzatot alakítottak ki Budapest belvárosában. A különleges megjelenést a Metmark megoldása biztosította. Az egyedi mintázatú perforált lemezzel az egyetem rövidítése jelenik meg az utcafronton. Mindezt rendkívül visszafogottan, elegánsan.

  • Helyszín: Budapest
  • Dátum: 2022
  • Felhasznált anyag: egyedi perforált lemez
    lyukasztás: 9, 12 és 18 mm-es körlyukasztás
    alapanyag: 2 mm alumínium
  • Felület: 26 m2
Kapcsolódó hírek és ismertetők