Hernyótalpas lépcsőjárók – Induct Trade Kft.​

Hernyótalpas lépcsőjáró

Hernyótalpas lépcsőjáró

Hernyótalpas lépcsőjáró

Hernyótalpas lépcsőjáró

Hernyótalpas lépcsőjáró

Hernyótalpas lépcsőjáró

A hernyótalpas lépcsőjárók olyan mobil kerekesszék liftek, melyek segítségével könnyedén, a saját kerekesszékükkel lehet a mozgáskorlátozott személyeket a lépcsőn fel és le mozgatni.

84 / 100
Induct Trade Kft.​
2315 Szigethalom, Szabadkai u. 239.
Termékismertető
IT CMA-Easy 602 Elektromos betegszállító
A CMA-Easy 602 hernyótalpas lépcsőjáró és elektromos betegszállító elektronikusan szabályozható hernyótalpakkal rendelkezik. A fejlesztés eredményeként a lépcsőn történő szállítás közben egy elektomotorral szabályozni lehet a mozgó hernyótalpak állásának szögét, így a szállítás közben a súlypont a kíván szögbe helyezhető, ezzel megkönnyítve a lépcsőn történő közlekedést.
Termékismertető
CMA-EASY PLUS Elektromos lépcsőjáró betegszállító joystick-kal
A CMA-EASY PLUS elektromos lépcsőjáró betegszállító lehetővé teszi a mozgáskorlátozott személyek számára a lépcsőn való közlekedést 1 segítő személy mellett. Azon túl, hogy nagyban megkönnyíti a közlekedést és a lépcsők többé nem jelentenek akadályt, önállóságot is biztosít a használójának. Sík terepen elektromos kerekesszékként működik, a benne lévő elektromotor valamint a kézi joystick segítségével a rászoruló önálló közlekedését teszi lehetővé. Csak a lépcsőkön való közlekedésénél igényel segítséget a mozgáskorlátozott személy, normál sík terepen önállóan tud közlekedni.

  • Mérete: 63×93×121cm
  • Mérete összecsukott állapotban: 121×63×35cm
  • Teherbírás: 169kg
Termékismertető
CMA-EASY II NEW
Elektromos lépcsőjáró kerekesszék szállító eszköz. Működtetéséhez 1 fő segítő személyzet szükséges. A kerekesszékes személyt erő kifejtése nélkül tudja a lépcsőn fel- és le szállítani, illetve menekíteni. Nagyon hasznos eszköz közintézményekben, ahol a közlekedés nem akadálymentes és azt utólagosan kell megoldani. Ajánlott önkormányzatokba, oktatási intézményekbe, könyvtárakba, bírósági épületekbe, de magánszemélyek részére is ideális választás.

  • Mérete: 63×56×112cm
  • Mérete összecsukott állapotban: 112×46×30cm
  • Teherbírás: 159kg
Termékismertető
IT Sherpa 902 Hernyótalpas lépcsőjáró
A készülék lánctalpak segítségével képes a kerekesszékes személyt - egy segítő személy irányításával - lépcsőkön feljuttatni, illetve lesegíteni. A lépcsőjáró használata semmilyen jelentősebb fizikai igénybevételt nem jelent a segítő személy számára. Azokban az esetekben ajánlott, amikor a segítő személy fizikuma bizonytalan szállítást eredményezne. Vészleállító gomb a nagyobb biztonságért. Beltéri használatra, egyenes lépcsőre

  • Maximális terhelhetőség: 130kg
Termékismertető
IT 2004 Hernyótalpas lépcsőjáró
Az IT 2004 hernyótalpas lépcsőjáró készülék a mozgáskorlátozott kerekesszékes személy lépcsőn történő fel- és lejuttatásában segíti a közlekedést. Mind technológiailag és esztétikailag magas színvonalú termék. Manőverező rendszere által szűk helyeken könnyedén fordul, így könnyen kezelhető. Súlyának és mechanikai irányításának köszönhetően jelentős energiamegtakarítást és hosszabb akkumulátorhasználatot tesz lehetővé. Két részre szedhető, ezzel megkönnyítve a szállítást és a tárolást. Biztonsági övvel és vészleállítóval rendelkezik. Működése akkumulátorról történik. Lézeres súlypont jelölés, a járófelületre vetítve.

  • Méretei: 144x67x99 cm
  • Max. terhelhetőség: 130kg (150kg opcionális)
  • Min. lépcsőszélesség: 77cm
Termékismertető
Vimec T09 Lépcsőjáró
Elektromos lépcsőjáró kerekesszékesek számára. Egyszerű megoldást biztosít amikor kerekesszékes személy lépcsőn történő le-, illetve feljuttatásában kell segíteni. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető. Két részre bontható, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. A kerekesszékek típustól függetlenül rögzíthetők, a rögzítő szerelvények szélességében és magasságában is könnyedén állíthatók a megfelelő stabil szállítás érdekében. Biztonsági öv és vészleállító. Működése akkumulátorról történik.

  • Terhelhetőség: 130 kg
Termékismertető
IT LG2020 Lépcsőjáró betegszállító
Az ITLG220 lépcsőjáró lehetővé teszi a mozgásukban korlátozott személyek sík felületen vagy lépcsőn történő szállítását, egy speciális elektromechanikus rendszernek köszönhetően. A mozgás folyamatos, melyet a kezelő a kormányon található vezérlőgombbal irányíthat. Biztonság övvel ellátott.

  • Maximális teherbírás: 160 kg
  • Maximális összesszerelt méret: 53×82 cm
Termékismertető
IT CMA-H hernyótalpas evakuáló szék
Mozgáskorlátozottak, valamint idősek gyors menekítésére kiválóan alkalmas eszköz. Használata gyors és egyszerű. A készülék kétkerekű, illetve a hordszék elején két kihúzható, stabil markolattal ellátott emelőrúd található. A biztonságos szállítás érdekében rögzítő övek állnak rendelkezésre. 1 fő segítő személy is elegendő hozzá, hogy a lépcsőkön le tudja hozni a rászoruló személyt, erő kifejtése nélkül. Vészhelyzet esetén is gyorsan, könnyen használatba vehető. A lépcsőkön hernyótalpai segítenek a haladásban.

  • Maximális terhelés 180kg
  • Szélessége 51cm
  • Magasság (összecsukva) 106 cm
  • Hosszúság (összecsukva) 22 cm
  • Magasság (nyitott állapotban) 135 cm
  • Hosszúság (nyitott állapotba) 88 cm
Termékismertető
CMA-2 Evakuáló szék
Mozgáskorlátozottak, idősek gyors menekítésére kiválóan alkalmas. Gyorsan könnyen használatba vehető. Kétkerekű. A hordszék elején két kihúzható stabil markolattal ellátott emelőrúd. Rögzítő övek a biztonságos szállítás érdekében. Alumínium ötvözet, acél és műanyag alkatrészek.

  • Méretei nyitott állapotban: 49x126x159 cm
  • Méretei zárt állapotban: 27x49x110 cm
  • Maximum szállítható súly: 160 kg
Termékismertető
IT CD8 Menekítő hordszék
Az épületből történő gyors menekítésre fejlesztett, fékezhető hernyótalpas menekítő hordszék. Az utas súlya mozgatja a lépcsőn lefelé a menekítő hordszéket szállítás közben. A kezelő szabályozza a haladási sebességet. Az automatikus fékrendszer megállítja a haladást. Állítható biztonsági hevederek. Az egyedi üléskialakítás lehetővé teszi a kerekesszékről történő könnyű áthelyezést. A tartós hernyótalpak biztonságosan kapaszkodnak a lépcsőre. A kiegészítő első fogantyúk lehetővé teszik a második személy számára, hogy segítsen átemelni az esetleges váratlan akadályokon a szállított személyt.

  • Teherbítás: 180 kg
Termékismertető
CMA-1 Evakuáló szék
Mozgáskorlátozottak, idősek gyors menekítésére kiválóan alkalmas. Gyorsan, könnyen használatba vehető. Kétkerekű. A hordszék elején két kihúzható stabil markolattal ellátott emelőrúd. Rögzítő övek a biztonságos szállítás érdekében. Könnyű alumínium ötvözet vázszerkezet, kis méretű, könnyen hordozható.