CONTAINEX konténerek és modulok – Containex Kft.

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

konténer

A CONTAINEX-nél nemcsak egy bizonyos konténerfajtát talál, hanem számos különféle konténert és modult is igénybe vehet az irodakonténerektől kezdve egészen a kiegészítő konténertípusokig.

Új iroda-, szaniter- és raktárkonténerek mellett kiváló használt konténerek is vásárolhatók. 

73 / 100
CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H.
Wiener Neudorf
Termékismertető
Irodakonténerek
Fedezze fel az iroda- és társalgókonténerekben rejlő lehetőségeket! Építési konténerként, irodaként, üzlethelyiségként, osztályteremként, társalgóként stb. A rugalmas panelszerkezetnek köszönhetően nemcsak egyedileg alakíthatók az Ön igényeihez, hanem azonnal szállíthatók és telephetők is. A rugalmas panelrendszerrel a hagyományos épületek irodabővítése is könnyedén megvalósítható.
Termékismertető
Szaniter- és WC-konténerek
Tiszta, rugalmas és azonnali használatra kész: a CONTAINEX szanitermegoldásai teljesítik a minőséggel, higiéniával és tisztasággal szemben támasztott követelményeket. Akár zuhanyzóval ellátott szaniteregyüttesként is.
Termékismertető
Raktárkonténerek
A raktárkonténer praktikus megoldás, ha további raktárfelületre van szüksége. A CONTAINEX raktár- és anyagtároló konténerei különböző méretekben és kivitelben kaphatók. Többféle felszereltség és tartozék kapható a konténerekhez, így optimálisan hozzáigazíthatja azokat az igényeihez.
Termékismertető
Iroda- és szaniterboxok
Az iroda- és szaniterboxok kompakt és masszív kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan felhasználhatók: portásfülkeként, rendezvények jegypénztáraként vagy WC-blokként.
Termékismertető
Kiegészítő konténertípusok
Ha konténeregyüttesre van szüksége, kiegészítő konténertípusok teszik teljessé a szerkezetet. A terasz-, a belső lépcsős, külső lépcsős vagy folyosókonténerek kialakítása még több funkcionalitást biztosít a konstrukciónak.
Kapcsolódó hírek és ismertetők