Koncentrált akusztika vertikális felületeken – az OWAconsult kollekció fali hangelnyelő moduljai

OWAconsult kollekció fali hangelnyelő moduljai

Változatos forma- és színvilág – fali hangelnyelő modulok az OWAconsult kollekción belül.

Kifinomult esztétika, akusztikai harmónia és funkcionális elegancia. Az OWAconsult kollekció fali hangelnyelő moduljai a legmodernebb technológiát ötvözik a legmagasabb szintű akusztikai követelményekkel, és teljesen újraértelmezik a helyiségek kialakítását.

A falhoz rögzített elemekkel teljesen új tervezési lehetőségek nyílnak meg, maximális akusztikai hatékonysággal. A fali abszorberek a színek széles skálájában szövettel is bevonhatók, így könnyedén beilleszthetők a meglévő designkoncepciókba, és harmonikus egyensúlyt teremtenek a forma és a funkció között.

OWA fali hangelnyelők katalógusa

OWAconsult

Selecta

Munkakörnyezetében egyszerre van igény egyedi dizájnra és magas akusztikai követelményekre? Akkor válassza a könnyű üveggyapotból készült, exkluzív Selecta sorozatot! Az „A“-kategóriás hangelnyelő panelek súlyozott hangelnyelési tényezője 𝛼w=0,90. Öt markáns alapforma áll rendelkezésre fehér üvegfátyol kasírozással, illetve színes szövet bevonattal, melyek szabadon kombinálhatók, így kifejező geometriákat hozhatunk létre velük. Számtalan lehetőséget nyitnak meg a kreatív akusztikai megoldásokhoz, gyakorlatilag bármilyen belső térben. A különböző méretű elemek fali karmokkal rögzíthetők a falhoz.

A design és az akusztika tökéletes harmóniája: Creaprint fali hangelnyelő

A Creaprint fali hangelnyelők akusztikai szempontból rendkívül hatékonyak, és olyan légkört teremtenek, amely egyaránt elősegíti a kommunikációt és a koncentrációt. Az egyedi dizájn kialakításához különböző fali hangelnyelőket is kombinálhatunk. A különböző méretű felületek, melyek számos, változatos geometriában rögzíthetők a falra, teret engednek a helyiségek kreatív megalkotásának.

Jó teremakusztika egyszerűen: Curve

A Curve 1 konvex és Curve 2 konkáv formájú hangelnyelő elemek üveggyapotból készülnek, ezért igazán könnyedek. Mindkét alapváltozat élei is fehér üvegfátyol bevonatúak, ezért külön-külön és együttesen is érdekes formációkban telepíthetők.
Erőteljes akusztikai többlet: az „A”-kategóriás hangelnyelő Curve elemek súlyozott hangelnyelési tényezője 𝛼w=0,90.
A 1200×1100 mm (Curve 1), illetve 1100×910 mm (Curve 2) méretben kapható modulok színes szövettel is bevonhatók, így a tervezési lehetőségek széles skáláját nyitják meg a falakon.

A saját stílus határtalan szabadsága: FreeStyle fali abszorber

Sokoldalú kombinációs lehetőség – nagyon jó akusztika: az OWA FreeStyle fali hangelnyelő modulokkal egyedi terek világa alakítható ki. A tér bármelyik falát különböző méretű és formájú 3D-s felületté alakíthatja, és így a szó legszorosabb értelmében egy „mozgó” tér élményét hozhatja létre. A színben gondosan összehangolt és geometriailag egymáshoz illeszkedő elemek a határtalan egyéni alkotószabadság szolgálatában állnak.

A FreeStyle különleges jellemzője ezen felül a kiemelkedő, 90%-os súlyozott hangelnyelési tényező. Ennek köszönhetően az elemek kiváló lehetőséget teremtenek például éttermek, nagy irodahelyiségek zajszintjének lehető legalacsonyabban tartására.

Klasszikus formavilág – egyedi tervezési szabadság: Corpus

A többszörösen díjnyertes Corpus fali hangelnyelők kiváló akusztikai teljesítményt kínálnak meggyőző dizájnnal. A Corpus moduláris építőkészlet, amely tíz különböző méretű, téglalap és négyzet alakú akusztikai elemből áll, ultrafinom, fehér színű üvegfátyollal kasírozott felületekkel – és szinte korlátlan kombinációs lehetőségekkel. A fali abszorberek gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, és kombinálhatók függesztett elemekkel is, hogy olyan egyedi formációkat hozhassunk létre, amelyek akusztikailag optimalizálják a környezetüket, és megnyerő dizájnelemeket adnak hozzá a helyiséghez. Azonos formavilágú lámpaidomok erősítik a hangsúlyos és egységes megjelenést.

Új fajta falkialakítás: OWAtecta S 60

Akusztikailag hatékony falfelületek alkalmazásával különleges feladatok oldhatók meg, például osztálytermekben is. A fali hangelnyelő mágnenes kitűző tábla ideális az utózengési idő optimalizálására, emellett megakadályozza a zavaró visszhangokat is. A mágneses akusztikai hangelnyelő tábla elemei bővíthetők és a helyiség akusztikai igényeihez igazíthatók.

OWAconsult kollekció fali hangelnyelő moduljai

A szövet bevonatú hangelnyelők színvilága

75 / 100
OWA – Odenwald Faserplattenwerk GmbH Magyarországi képviselet

Információ kérése:

Koncentrált akusztika vertikális felületeken – az OWAconsult kollekció fali hangelnyelő moduljai

2133 Sződliget, Széchenyi u. 23
Magyarországi képviselő:
+36 30 518-33-53
[email protected]