Betörésbiztos gyorsmozgású ipari spirálkapu

2021.11.21.

Betörésbiztos gyorsmozgású ipari spirálkapu EFA-SST Secure

Az EFA-SST® Secure gyorsmozgású spirálkapu a legbiztonságosabb gyorsmozgású ipari kapu a világon

Betörés, rablás és rongálás – sajnos ezek a bűncselekmények a modern kor gyakori velejárói. Különösen a betörések és a rablások jól szervezettek, előre eltervezettek, és olyan bűnőzi hálózatok hajtják végre, amelyek rendelkeznek az ingatlanba történő erőszakos behatoláshoz és az értékek ellopásához szükséges eszközökkel. A fenti veszélyek elhárítása érdekében gyakran alkalmaznak elektronikus biztonsági érzékelő és riasztó rendszereket, amik komplikáltabbá tehetik, lelassítják logisztika, a vállalati folyamatokat, így jelentősen korlátozzák a munkát. Az EFAFLEX betörésbiztos spirálkapuja válasz a kihívásra.

Határtalan biztonság

Az EFA-SST® Secure egyetlen kapumegoldásban egyesíti a gyorsaságot és a biztonságot. Miközben maximális védelmet nyújt, egy hatékony EFAFLEX gyorsmozgású kapu sebességét kínálja. A dupla oldalú automatikus zárak a kaput lezárják minden csukási művelet során, és szinte áthatolhatatlan akadállyá változtatják azt. A kapu egybeolvad az épületszerkezettel, figyelemre méltó nyitási és zárási sebessége pedig biztosítja a folyamatok gyorsaságát, valamint az értékek védelmét.

kapu

Tesztelés és tanúsítás

Az ift Rosenheim által végzett, DIN V ENV 1627-1630:1999-04 szerinti tesztelés alapján a kapu WK 4 ellenállási osztály besorolást kapott, ami maximális biztonságot nyújt a betöréssel, rablással és rongálással szemben.

75 / 100
Efaflex Hungária Kft.
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508