BFT technológiák a még biztonságosabb és kényelmesebb kapuautomatizálásért

2024.03.25.

A BFT olasz vállalat több mint 30 éve foglalkozik nyílászáró-automatizálással. A BFT kapunyitóit, redőnymotorjait, sorompóit, forgalomkorlátozó oszlopait egyszerű telepíteni és használni, megfelelnek minden biztonsági előírásnak és szabványnak. A BFT egyedi technológiákat kínál, hogy a kapuautomatizálás még biztonságosabb és kényelmesebb lehessen.

BFT technológiák a még biztonságosabb és kényelmesebb kapuautomatizálásért

D-Track intelligens nyomatékkezelő rendszer

A D-Track a BFT vezérlőegységek mikroprocesszoros technológiáján alapuló intelligens nyomatékkezelő rendszere. Több mutatóból adatokat szerezve frissíti a művelet elvégzéséhez szükséges tolóerőszintet. A D-Track megkönnyíti az üzembe helyezőt a jogszabályok által előírt tanúsítványok biztosításában is.

A hagyományos vezérlőegységek nem „olvassák” a kapu pontos helyzetét, következésképpen állandó tolóerőt alkalmaznak, anélkül, hogy stabil érzékenységet biztosítanának a nyitási és zárási műveletek során. A BFT vezérlőberendezések a kapu vagy a kapu erejének legkisebb – például hőmérséklet- vagy kopáskülönbségből adódó – változását is rögzítik, és folyamatosan az optimális nyomatékot biztosítják a motor számára.

Egy hagyományos vezérlőegység nem tudná érzékelni ezeket a tolóerő-ingadozásokat, ami azt eredményezné, hogy nem létező akadályok jelenlétét jelezné. A BFT rendszer így garantálja a berendezés maximális biztonságát és tökéletes működését, függetlenül az éghajlati és hőmérsékleti viszonyoktól és a mechanikai kopás mértékétől.

  • A D-Track biztosítja a kapunyitó biztonságos működéséhez szükséges tolóerőt.
  • A D-Track intelligens nyomatékkezelő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy maximális biztonságot és megbízható, egyenletes teljesítményt biztosítson.
  • A D-Track adatokat gyűjt a különböző mutatókból, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezérlőegységet a működésről.
  • A D-Track segít a telepítőnek a jogszabályok által előírt tanúsítványok biztosításában.

U-Link

Egyetlen kommunikációs platform minden típusú vezérlőegység és vevőegység számára. A BFT által kifejlesztett innovatív összekapcsolási rendszer és a hozzáférési pontok automatizálásának területén alkalmazott vezeték nélküli csatlakozási megoldások az új U-link rendszerkommunikációs protokollon keresztül kerülnek integrálásra.

ee-link kódolási rendszer távirányítók közvetlen klónozásához

Az ee-link új kódolási rendszer a távirányítók közvetlen klónozásához. A mikroprocesszoros technológián alapuló rendszer lehetővé teszi bármely MITTO távirányító klónozását egy MITTO REPLAY távirányítóba. Az első távirányító „megtanítja” a másodiknak a helyes kódot, amely az első használat során automatikusan elmentésre kerül a vevőegységben. Minden a legmagasabb szintű biztonsággal történik a Rolling Code biztonságos átviteli rendszer használatának köszönhetően.

24V technológia

Pontos, biztonságos és megbízható technológia. A BFT 24V technológia optimális teljesítményt biztosít a zárás és nyitás lassulásának pontos beállításával. A biztonság egy másik kulcsfontosságú szempont, amely biztosítja a mozgás azonnali megállítását és visszafordítását akadályok esetén. A technológia hatékonysága garantálja a termék megbízhatóságát.

68 / 100
ROLL-N Ipari Kerekek Kft.

Információ kérése:

BFT technológiák a még biztonságosabb és kényelmesebb kapuautomatizálásért

1037 Budapest, Hunor u. 44-46.
+36 1 453-0169