Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz

2022.12.15.

Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz

Az igényesen megtervezett épületek homlokzatai magas építészeti követelményeket támasztanak a garázskapukkal szemben is. Ezért született meg a Hörmann új, 499. motívumú gyűjtőgarázskapu termékcsoportja, amelynek kapui a modern, acélból, természetes kőből vagy betonból készült homlokzatokhoz is kiválóan illeszkednek.

A Corten acél, kő vagy beton felületek harmonikusan illeszkednek az ezekből az anyagokból készült homlokzatokba. A kapu 5,5 mm vastag ásványi alaplemeze gránit, pala, kvarc és speciális üvegszálas megerősítésekből áll. A kívánt mintát erre hordják fel és szinterelik, mint egy kerámialemezt, körülbelül 1200 fokon. Ez különösen nagy szilárdságot és nagy időjárásállóságot eredményez a felületen, valamint biztosítja a kapu gyönyörű és tartós megjelenését.

Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz

A 499-es motívum a Hörmann ET 500-as billenőkapuhoz, az ST 500-as tolókapuhoz és az N 500-as billenőkapuhoz is rendelhető. Ezek a kaputípusok különösen alkalmasak sűrűn használt, frekventált be- és kijáratokhoz, például társasházak, középületek mélygarázsaihoz, mivel nagy nyitási és zárási gyakoriságra, ugyanakkor zökkenőmentes kapufutásra tervezték őket.

73 / 100
Hörmann Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
(24) 525-100