Hóálló bioklimatikus pergola elhúzható lamellákkal

2022.12.13.

A SKYROOF PRESTIGE bioklimatikus pergola elhúzható mennyezetének köszönhetően a teljes lefedett terület 79 százaléka megnyitható.

A kreatívan megtervezett lamellák szinkronizált mozgását a legújabb technológiai rendszer biztosítja, mely lehetővé teszi az összes lamella egyidejű nyitását és elhúzását.

Tökéletes záródás

A zárt lamellák teljes légzárást biztosítanak, a lefedett terület időjárási körülményektől függetlenül használható.

Lamellákba integrált csatorna

A lamellák a 8,75% -os belső dőlésnek köszönhetően tökéletes vízelvezetést biztosítanak, megakadályozva a víz felhalmozódását a rendszeren. A lamella felső részén található görbület megakadályozza, hogy forgatáskor az esetlegesen a pergola tetején felhalmozódott anyagok a beltérbe hulljanak.

Beépített vízelvezetés

A speciálisan kialakított alumínium panelek minden oldalon elvezetik a vizet a beépíttet csatornákon keresztül. Az elosztók továbbítják a vízet, a víz az oszlopokon át távozik.

Opciók

  • Hőszigetelés: Opcióként a lamella poliuretán habbal tölthető, mely extra szigetelést biztosít.
  • Oldalfedések: screenek, fix lamellák, üvegpanelek
  • Led világítás: A pergola keretébe építhető LED világítás (dimmelhető) tökéletes hangulatot biztosít.
  • Színek: a paneleknek a szerkezettől eltérő szín is választható. 
  • Connexoon automatizálás: Úgy tervezték, hogy könnyedén tudja szabályozni termékét bárhol a világon. Az időjárás változásainak megfelelően távolról tudja kezelni rendszerét. Kompatibilis az ios és az android rendszerű eszközökkel. Több funkciót is hozzárendelhet egy szokásainak megfelelő sémához, amiket aztán egy gombnyomással tud használni.
75 / 100
Palmiye Hungary Kft.
8600 Siófok, Széchenyi u. 49.
+36 (20) 211-1226