Alátámasztó állvány rendszerek – Magyar Doka Zsalutechnika Kft.

állvány

állvány

állvány

A Doka alátámasztó állvány rendszereit a rugalmasság, a kiemelkedő költséghatékonyság és az optimális munkahelyi biztonság figyelembe vételével tervezték, amelyek mindegyikével gyors és hatékony zsaluzási műveletet lehet végrehajtani. Legyen szó nagy teljesítményű tartószerkezet-rendszereiről az építőiparban és a mérnöki területeken, rugalmasan illeszthető zsaluzókocsijairól a hídépítésnél és a hídépítés során történő gazdaságos kivitelezésről, a Doka minden igényt kielégítő megoldást kínál.

68 / 100
Magyar Doka Zsalutechnika Kft.
1037 Budapest, Törökkő u. 5-7.
Termékismertető
Staxo 100 alátámasztó állvány
Egyedülállóan hatékony és gyors alátámasztó állvány. A Staxo 100 alátámasztó állvány robosztus acél kereteit nagy alátámasztási magasságokhoz és nagy terheléshez fejlesztették ki.
Termékismertető
Staxo 40 alátámasztó állvány
A magasépítés könnyű alátámasztó rendszere. Az új Staxo 40 alátámasztó állvány könnyű, kevés elemből áll, egyszerűen elmozgatható vagy áthelyezhető, egyszerűen az új generáció képviselője: Biztonságos. Gyors. Hatékony.
Termékismertető
SL-1 alátámasztó állvány
A sokoldalú állványrendszer. A moduláris felépítésű Doka SL-1 alátámasztó állvánnyal a különböző alagút keresztmetszetek formától és terheléstől függetlenül gazdaságosan zsaluzhatók.
Termékismertető
Zsalukocsi T
Használatra kész, mozgatható hídszegélyzsalu. A mozgatható hídszegély zsaluzókocsi előregyártott, szétszerelés nélkül áthelyezhető hídszegélyzsaluval együtt, a maximális gazdaságossági szempontok alapján került kialakításra.
Termékismertető
Szabadon betonozó zsaluzókocsi
Zsalu és tartószerkezet egy kézből. A Doka szabadon betonozó zsaluzókocsi optimalizált építési folyamattal egyesíti a tervezési- és költségbiztonságot.
Termékismertető
Hídszegélyzsalu T
A gyors, kézi erővel mozgatható hídszegélyzsalu. A hídszegélyzsalu T kevés alkotórészből áll, nagy teherbíró képességével és csekély súlyával tűnik ki.