Layher Allround TG 60 nehézállvány – Layher Kft.

állvány

állvány

állvány

A Layher kifejezetten alátámasztó állványok építéséhez fejlesztette ki az Allround TG 60 alátámasztó állvány keretet.

Az Allround rendszerhez tartozó, három különböző méretben elérhető kiegészítő komponens oszloponként hat tonna terhelés megtartására képes – és a beépített lyuktárcsáinak köszönhetően minden más Allround komponenssel teljesen kompatibilis. Fektetve a talajon és állítva is összeszerelhető.

A TG 60-as keret és a standard Allround elemek használatával felépített, rendkívül nagy terhelhetőségű szerkezetek összeállítása igen hatékony: gyors, mégis egyedi, és mindenekelőtt – az átgondolt szerelési sorrendnek köszönhetően – biztonságos.

  • Gyors és hatékony összeszerelés: Az összeszerelés körülbelül 30 százalékkal gyorsabb, mint a különálló oszlopokat és vízszintes rudakat alkalmazó hasonló szerkezetek esetében; ehhez társulnak az egyszerű és bevált ékfejekkel és az anyagában sajtolt csőtoldókkal megvalósított csatlakozástechnikák. Ezen kívül a tornyok a földön összeszerelhetők és daruval gyorsan a helyükre emelhetők.
  • Rendkívül biztonság állványozás: Hatékony összeszerelés, ugyanakkor teljes biztonság: az innovatív szerelési sorrendnek köszönhetően az építők mindig teljes körű oldalvédelemmel rendelkeznek, még olyan kiegészítő komponensek nélkül is, mint az ideiglenes szerelő korlátok. Az 1,09 m-es standard padlózatok átmeneti vagy végleges munkaszintként való használata a szerelés és/vagy az azt követő munkák során, illetve a fellépést segítő szerkezet további kényelmet biztosítanak. A felhasználóknak teljes körű műszaki dokumentációk állnak rendelkezésére. Így az anyagkövetelményekre vonatkozó táblázatok, a zsaluzattartó szerkezet méretezését megkönnyítő segédlet és az ellenőrzött statikai számítások, valamint a szerelési és használati útmutatók tovább fokozzák a biztonságot.
  • Maximális rugalmasság: Az Allround TG 60 alkalmazási lehetőségei az összes Allround elemmel való kompatibilitás miatt rendkívül rugalmasak. Minden szerkezet egyedileg hozzáalakítható az összetett épületgeometriákhoz is: a talaj egyenetlenségei esetén a magasság kiegyenlíthető, körbeépíthetők az akadályok, speciális perem- és sarokmegoldások alakíthatók ki, konzolos bővítmények hozhatók létre pl. közlekedési útvonalak céljára.

77 / 100
Layher Kft.
2040 Budaörs, Gyár utca 2