fade® Acoustic akusztikus vakolatrendszer

2023.03.07.

fade Acoustic akusztikus vakolat

A fade® Acoustic kiváló minőségű akusztikus vakolatrendszer, amely hatékonyan elnyeli a környezeti zajt. A falakra és mennyezetekre spray technológiával felvitt akusztikus vakolat kiváló hangelnyelési tulajdonságának köszönhetően optimális akusztikus hatást nyújt nagy terekben is.

A fade akusztikus vakolatrendszer bármilyen felületen alkalmazható, beleértve az egyenes és ívelt falakat, az extrém szögeket és az íves kupolákat, így rugalmasabb, esztétikusabb alternatívát kínál a hagyományos akusztikai megoldásokhoz képest.

A kiváló esztétikai és az akusztikus teljesítményt garantáló fade akusztikus vakolatrendszer jól illeszkedik a különböző terekhez a történelmi épületektől a legmodernebb lakó-, kereskedelmi, és oktatási épületekig. A RAL és NCS színskálákat teljes mértékben lefedi a kínálat.

A különböző építészeti igényekhez igazodva a fade Acoustic álmennyezeti rendszer bármilyen színben és különleges textúrával kialakítható.

fade® Acoustic akusztikus vakolatrendszer a Louvre-ban

A hanghullámok elnyelésével a fade hangelnyelő rendszer csökkenti a visszaverődési időt, ami a legmagasabb szintű hangelnyelést biztosítja. Az installációs folyamat gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, a termék nem tartalmaz szintetikus anyagokat.

A fade Acoustic álmennyezeti rendszer világszerte megtalálható a legkülönbözőbb díjnyertes építészeti projektekben és épületekben.

76 / 100
Saint-Gobain Ecophon