OWAplan vakolható, hézagmentes akusztikai álmennyezet

2023.07.14.

OWAplan vakolható hézagmentes akusztikai álmennyezet

Akusztika, tűzvédelem és design egyetlen álmennyezeti rendszerben egyesítve: S7 OWAplan.

Akár éttermekben, előcsarnokokban, múzeumokban, galériákban, iskolákban, szállodákban, bevásárlóközpontokban vagy lakóterekben, az OWAplan mindenütt megnyerő megjelenésről és kellemes teremakusztikáról gondoskodik.

A finomszemcsés és nagyon finomszemcsés, fehér vagy színes vakolatok tiszta eleganciát kölcsönöznek az álmennyezetnek. Természetesen az EN 13501-1 szabvány szerint nem éghető, így folyosókon és középületekben is megfelelő tűzállóságot garantál. 

„Accept no limits“, azaz nincsenek korlátok!

OWAplan fugamentes akusztikus álmennyezet egy híres holland építész saját villájában, Zeelandban. Az álmennyezet diszkrét megjelenése határtalannak tűnő eleganciát teremt, amely tovább erősíti a ház nyugodt hangulatát. Az OWAplan tökéletesen illeszkedik a meglévő építészeti koncepcióba, nemcsak akusztikai, hanem esztétikai szempontból is.
OWAplan vakolható hézagmentes akusztikai álmennyezet 3
Hotel Antje van de Statie, Weert
A Weert egy történelmi épületében található Brasserie Hotel Antje van de Statie étteremmel, bárral, terasszal és tárgyalótermekkel várja vendégeit.
OWAplan vakolható hézagmentes akusztikai álmennyezet 6
Alte Turnhalle, Amorbach
Amorbach „régi tornacsarnokát” mint élénk rendezvényhelyszínt őrizték meg és élesztették újjá. Az új rendeltetésnek megfelelően az OWA funkcionális akusztikus álmennyezetét használták, amely az akusztikai funkció mellett összhangban van a belsőépítészettel is.
OWAplan vakolható hézagmentes akusztikai álmennyezet 5
Gymnasium Altlünen, Lünen an der Lippe
A szokatlan kialakítású akusztikus álmennyezet csökkenti a visszhangzást ebben a gimnáziumban, ugyanakkor építészetileg izgalmas ellenpontja az épületszerkezet jellegzetes látszóbetonjának.

OWAplan vakolható hézagmentes akusztikai álmennyezet 4
Sushi Bar, Basel
Az OWAplan lehetővé teszi elegáns, sima, illesztési hézagoktól mentes felületek kialakítását, akár elegáns fekete színben, mint ebben a sushi bárban.
70 / 100
OWA – Odenwald Faserplattenwerk GmbH Magyarországi képviselet

Információ kérése:

OWAplan vakolható, hézagmentes akusztikai álmennyezet

2133 Sződliget, Széchenyi u. 23
Magyarországi képviselő:
+36 30 518-33-53
[email protected]
Katalógus
OWAconsult katalógus