Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában

2022.11.07.

Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában 1

Új trend bontakozik ki a hazai irodai belsőterek kialakításában: egyre nagyobb hangsúly fektetnek a belsőépítészek, azaz trendformálók a tökéletes hangmegkötő alapanyagok használatára.

Az EuroTrend 2000 felismerte ezt az igényt, és új álmennyezeti rendszerrel jelenik meg a hazai piacon. A FeltCeilings szövet álmennyezeti rendszer maradéktalanul eleget tesz eme kihívásnak. Egyszerre trendi, környezetkímélő (70% visszaforgatott alapanyagból (PET) készül), tökéletes akusztikai tulajdonsággal bír, valamint rugalmas, könnyen telepíthető és bontható.

A szövet álmennyezetek sokféle formában alkalmazhatók. Az alábbi ábrán láthatók a jelenleg elérhető álmennyezeti típusok.

Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában 1

A fotón szereplő Kineret Ceiling burkolati rendszert széles panel-, szín- és méretválaszték jellemzi, nagyon könnyen telepíthető akár függesztett álmennyezeteként, akár fixen rögzített mennyezetburkolatként. A szerelt álmennyezeti alkalmazáshoz a hagyományos T24 látszóbordás álmennyezeti tartószerkezetet használva, különleges geometria formák hozhatók létre. Így kialakítható méretben vagy akár síkban váltakozó formák, kiegészítve egyedi lámpatestekkel, akár integrálva a szövet burkolatba. Az így szerelt álmennyezeti burkolat, könnyen bontható marad, akár revíziós hozzáférés céljából is.

Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában 1

Amennyiben belmagassági korlátok miatt nem alkalmazható függesztett szerelt álmennyezetként, akkor a fixen rögzített kialakítás ajánlott, ahol a széles méretválasztékú szövet paneleket ragasztva rögzítik a födémhez.

Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában 1

Bármelyik alkalmazásmódot is választjuk, teljesen egyedi felületet kapunk. A szövetburkolat elérhető fa imitált színben is, egy speciális eljárással nyomtatott felületet kap az alapanyag, majd így alakítják a kívánt formára.

Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában
69 / 100
EuroTrend 2000 Bt.
1117 Budapest, Budafoki út 70.
(udvara, a portától 50 m után jobbra fordulva)
+36 30 383 1619