Újdonság a terpesztett lemez álmennyezetek kínálatában

2023.05.09.

terpesztett lemez álmennyezet

Eddig nem látott új lehetőséggel egészült ki az Aspen fém terpesztett lemez álmennyezeti rendszere, a PERFOMESH perforált terpesztett lemez álmennyezettel. Ez az egyedi újítás a perforációnak köszönhetően tökéletes akusztikai tulajdonságokat kínál, és nagyfokú áttörtség jellemezi.

Ezen tulajdonságnak köszönhetően jól alkalmazható egy sor középületben, irodaházakban, közlekedési csomópontokban, repülőtereken, vasúti pályaudvarokon, ahol fontos a megújuló alapanyagok használata, szükség van hangcsillapító tulajdonságra, valamint az álmennyezet feletti térben elhelyezett gépészeti eszközök miatt igény a nagy fokú álmennyezeti áttörtség. Továbbá minden olyan helyen, ahol egyedi anyagok használatával, egyedi arculat kialakítása a cél.

terpesztett lemez álmennyezet

A PERFOMESH terpesztett lemez álmennyezet nagyon jól kombinálható más – akár fém – álmennyezetekkel, legyen az rejtett vagy látszóbordás kivitel. Egyedi RAL színben készül a projekt igényei szerint. A termék fali burkolatként is elérhető, igény szerinti kialakítással, méretben.

Műszaki adatok

  • Alapanyag: 1mm vastag galvanizált acél, 1,5mm átmérőjű, diagonális elhelyezkedésű perforációval.
  • Felület: Hengerelt vagy nem hengerelt terpesztett lemez
  • Álmennyezeti rendszerek: Lay-in, Hook-on, Hook-on Corridor, Clip-in, Prespekta, Norma
  • Keretezések: Type C, Type E, Type D
  • Szín: elektrosztatikus pórszórás, egyedi RAL színben

terpesztett lemez álmennyezet

A PERFOMESH fém álmennyezetet fokozott akusztikai tulajdonság jellemzi a perforációknak köszönhetően, mely áttörések hozzájárulnak a térben keletkező hang tompításához. Az álmennyezet felett további hangmegkötő anyagok használatával pedig tökéletes akusztikai teljesítmény érhető el.

A PERFOMESH fém álmennyezet hozzájárulhat az egyedi arculat megteremtéséhez, egyedi keretezési lehetőségeinek is köszönhetően, mely lehet visszaléptetett, nem hivalkodó, vagy akár kiemelt, látszó. Álmennyezeti lap méretek széles választéka áll rendelkezésre, személyre szabott egyedi méretezésben, az alkalmazó igényeihez igazítva.

terpesztett lemez álmennyezet
78 / 100
EuroTrend 2000 Bt.
1117 Budapest, Budafoki út 70.
(udvara, a portától 50 m után jobbra fordulva)
+36 30 383 1619