Brabantia BO Touch Bin hulladékgyűjtők

2023.12.04.

Brabantia_BO_touch_bin_hulladékgyűjtők

Kifinomult megjelenés, innováció és praktikum a Brabantiától megszokott minőségben.

Exkluzív formatervezése és textúrája egyedi hangulattal ruházza fel a teret, épp ezért tökéletes választás lehet bármilyen közösségi helyiségben, például irodákban, oktatási intézményekben vagy rendezvényhelyszíneken, de akár otthoni használatra is. A Bo Touch Bin egyesíti az esztétikumot és az összes olyan tulajdonságot, mely elengedhetetlen az egyszerű hulladékkezeléshez.

Esztétikus

Kifinomult anyaghasználat, ízléses formatervezés jellemzi a Bo Touch Bin termékcsaládot. Különleges textúrája prémium megjelenést kölcsönöz a hulladékgyűjtő számára és szinte felpezsdíti az adott enteriőrt. Bármilyen stílushoz alkalmazkodik, legyen az vidéki vagy skandináv belső tér, loft stílus, esetleg minimalista modern enteriőr, visszafogott eleganciája kontrasztos egyensúlyt teremt bármilyen belső térben.

Brabantia_BO_touch_bin_hulladékgyűjtők

Praktikus

  • Csúszásmentes talpai stabilitást adnak a hulladékgyűjtőnek. Választható állítható lábakkal, melyek miatt nemcsak könnyebb a takarítás körülötte, de tökéletes magasságba is állítja a hulladékgyűjtőt, ezért nem szükséges kényelmetlen szögben lehajolni.
  • Elég egy lágy érintés és nyílik.  Puha tapintású nyomófedelével még kényelmesebb a használata.
  • Könnyen és gyorsan tisztítható kivehető műanyag belső tartálya, tartályai segítségével.
  • Helytakarékos – szorosan illeszkedik akár falhoz, de akár kényelmesen a sarokba is.
  • Könnyű és stabil – pattintható lábak állítható lábakkal, csúszásmentes talppal.
  • többféle kapacitással elérhető.

hogy minden vásárló megtalálja a számára leginkább megfelelőt, egy tartályos és szelektív gyűjtésre alkalmas több tartályos kialakításban.

Környezetbarát

Brabantia_BO_touch_bin_hulladékgyűjtőkCradle-to-Cradle® bronz szintű tanúsítvány fémjelzi környezettudatos kialakítását. A fenntarthatóbb jövőnek alárendelték az anyaghasználatot, hiszen 34%-ban újrahasznosított anyagból készült, használat után pedig 98%-ban hasznosítható újra.

Mindemellett kettő, illetve három belső tartályos kialakítása a kétféle hulladék szelektív gyűjtését is lehetővé teszi.

Brabantia számos terméke Cradle-to-Cradle® minősítéssel rendelkezik. Egy olyan nemzetközi tanúsítvány, mely környezettudatos, fenntarthatóbb termékek előállítását támogatja. Szigorú szabályoknak alárendelt globális rendszer. A termékek hulladék nélkül történő előállítására törekszik és ehhez például a megújuló energiát vagy az anyagok újrahasznosítását használja fel.

Brabantia_BO_touch_bin_hulladékgyűjtők

Ezért a fenntarthatóság jegyében a Bo Touch Bin hulladékgyűjtő hosszú távú, minőségi és ízléses társa lehet a hulladékkezelésben.

A Brabantia Perfectfit szemeteszsákokkal kiegészítve pedig a tartályok ürítése is maximálisan kényelmesen és higiénikusan történhet. A Perfectfit szemeteszsákokat kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a hulladékgyűjtő tartályába. A Brabantia termékei esetében a minőség egyben a tartósság garanciája is.  Ideális választás otthonra, intézményi, közösségi felhasználásra egyaránt.

Brabantia_BO_touch_bin_hulladékgyűjtők
78 / 100
Green Clean Kft.
8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
+36 22 582-108