Dauphin Lounge Vibes bútorcsalád a jövő irodája részére

2023.03.16.

A Dauphin HumanDesign Group évről évre Németország piacvezető ülőbútor gyártói közt van. Legújabb bútorcsaládja a „Lounge Vibes”, azaz a „Lounge Hangulatok”.

Legyen szó hibrid, távoli vagy irodai munkavégzésről – a mai munka világa mozgásban van, és e világ mindenképp az új terek és munkamódszerek felé nyit.

5 tény arról, hogy a jövő irodája = a találkozások helyszíne

1. Az embereknek szükségük van az interakcióra

Hogy inspirálják egymást, hogy motiválják egymást, hogy tanuljanak egymástól. A home office minden előnye ellenére ezért nagy a hajlandóság arra, hogy visszatérjenek az irodába. Mindenekelőtt a spontán eszmecserék és a témák közös kidolgozásának lehetőségei ösztönzik a munkavállalókat arra, hogy jelen legyenek az irodában.

Kutatási tény: A fiatalabb generáció 70%-a szeretne több személyes találkozást.

Lounge Vibes bútorcsalád

2. A legjobb ötletek a csapattól származnak

Ezért a munkáltatóknak is érdeke, hogy teret teremtsenek az együttműködő csapatmunkának. Az informális találkozások és a kreativitás mértéke, illetve az ötletek megjelenése között összefüggés van. Megéri tehát együtt dolgozni!

Kutatási tény: A vállalatok 40%-a munkatársai innovációs törekvésének csökkenését észleli.

bútor

3. Találkozóhelyként az iroda kreativitásfokozóvá válik

Erre a következtetésre nemcsak számos home-officeból az irodába visszatérő munkatárs jutott, hanem az itt kutatási tényként idézett IAO „Homeoffice Experience 2.0” felmérés is. (Német Fraunhofer Munkaügyi Kutatóintézet, Stuttgart – ez Európa legnagyobb munkaügyi kutatóintézete.)

Lounge Vibes bútorcsalád 3

4. Egy hullámhosszon … A kollégákkal. A céggel.

A jövő irodája az a hely, ahol csapatok alakulnak, erősödik az összetartás, és ahol a vállalati értékek és elképzelések könnyen, gyorsan és informatívan elsajátíthatók. A fiatalabb generációk is ilyen helyre vágynak!

Kutatási tény: A távmunkások 50%-ának gondot okoz a vállalati kultúrával való azonosulás.

bútor

5. Azok a vállalatok, melyek teret biztosítanak az irodai találkozásoknak, biztosan sikeresebbek nemcsak a munkaerő toborzása, hanem a tehetséges alkalmazottak hosszútávú megtartása terén is!

A kommunikációt elősegítő munkakörnyezet fontos tényező a munkáltatói vonzerő értékelésében.

Kutatási tény: Minden 6. munkavállaló utasított vissza állásajánlatot a nem vonzó munkakörnyezet miatt.

bútor

A Dauphin új társalgó megoldásai ezekre az igényekre összpontosítanak.

Az ember a középpontban: legyen az céges egyeztetés, spontán kávézás, vagy akár egy bizalmas megbeszélés. Sokrétűségükkel ezek a bútorok vonzóvá teszik a találkozásokat, hangulatos és otthonos környezetet teremtenek.

Az iroda „találkozóhellyé” alakul át, amely mindenképp produktívabb és vonzóbb, mint a hagyományos, rideg tárgyalószobák.

A Dauphin Lounge Vibes bútorcsalád forgalmazója, a Premium Design Kft. a témához kapcsolódó tanácsadással, illetve ajánlatadással áll az érdeklődők rendelkezésére: [email protected]

82 / 100
Premium Design Kft.
9023 Győr, Mészáros L. u. 5.
+36 30 396 28 96