Hangcsillapító és térelválasztó panelek

2022.05.28.

Egyterű irodák, ügyfélvárók, bevásárlóközpontok, előadótermek, vendéglátóhelyek, hotel-lobbyk, sportlétesítmények – csupa olyan hely, ahol sokan, sokféle hangot „bocsátanak ki”: beszéd, nevetés, zene, telefoncsörgés, evőeszközök zörgése, poharak csendülése, labdák pattogása.

Embertársainkkal együtt lenni jó – de a háttérzaj, a zajszennyezés bizony sokszor zavaró, diszkomfortot okoz, csökkenti életminőségünket. Nehezebb így koncentrálni, a fontos dolgokra figyelni, jól megérteni egymást.

Hangcsillapító és térelválasztó panelek

A Stulwerk „A” (=optimálisan hangelnyelő) UNI EN ISO 354 akusztikai osztályba tartozó paneljei elnyelik a zajok jelentős részét és módot adnak az adott tér praktikus és esztétikus rendezésére is. Környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készülnek, külső borításuk a legmagasabb tűzbiztonsági követelményeknek is megfelelő, magas színtartósságú 100% Trevira CS, mely jól tisztítható, fertőtleníthető. A két oldalukon eltérő színű panelek számos színkombinációban készülnek, könnyen felszerelhetőek közvetlenül a falra vagy a mennyezetre. Utánozhatnak virágot, hullámzó tengert, pálmafát, felhőt, sőt távtartók, lábazatok segítségével akár 3-dimenziós alakzatok is létrehozhatóak, vagy a térbe állíthatók.

Hangcsillapító és térelválasztó panelek

Ha nemcsak a hangok csillapítása, de a tér elválasztása, kis magánszféra határolása is fontos, a lombos erdők fái által inspirált Silva álló paneleket ajánljuk: az őszi és a tavaszi erdő színeiben, kétféle magassági méretben (115 és 155 cm), kőrisfa talppal készülnek. Mutatósak és hasznosak, a funkcionális design megtestesítői; 0-1-ig terjedő skálán mérve a felületükre érkező hanghullámok elnyelése 0,75-ös értéket mutat.

Hangcsillapító és térelválasztó panelek
83 / 100
Stulwerk Kft.
2092 Budakeszi, Budaörsi köz 1.
+36 23-454-131; +36 23-450-124

Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Business Media Magyarország Kft. az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön.

A feliratkozás az e-mailben kapott linkre kattintással kerül aktiválásra.