Megjelent a Roltechnik Distributor Kft. új fürdőszobabútor, fürdőszobai kiegészítő és szaniter katalógusa

2024.03.13.

Roltechnik_szaniter_butor_fürdőszobai_kiegészítő_katalogus

Megjelent a Roltechnik Distributor Kft. új fürdőszobabútor, fürdőszobai kiegészítő és szaniter katalógusa az ORISTO Fürdőszobabútorok, NIMCO tükrök és fürdőszobai kiegészítők, New Trendy zuhanykabinok, zuhanytálcák, folyókák, szifonok, zuhanyszettek, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők kínálatával, áraival.

A katalógus innen letölthető

A katalógus újdonságaiból:

ORiSTO fürdőszobabútorok egyedülálló tartóssággal

Roltechnik_szaniter_butor_fürdőszobai_kiegészítő_katalogus

Tudjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie bútorunknak a fürdőszobában. A magas és gyakran változó levegő páratartalmával, a vízzel való érintkezéssel, a páralecsapódással a kerámialapokon és a vegyi anyagokkal, az agresszív tisztítószerekkel való érintkezéssel – ezek olyan tényezők, amelyek miatt a bútorok különösen veszélyeztetettek.

Fürdőszobabútor

Az ORiSTO egyedülálló a fürdőszobabútor piacon, amely hármas védelmet alkalmaz a víz és a nedvesség ellen:

  • Először is – csak HMR (magas nedvességálló, a zöld árnyalatról könnyen felismerhető) forgácslapot alkalmaz bútoraira. Az ilyen táblák kevésbé duzzadnak vízzel érintkezve, megőrzik szerkezetüket és tartósságukat.
  • Másodszor – 100% -ban vízálló poliuretán (PU) ragasztót használ a táblák széleinek ragasztásához. Ezzel létrejön egy védőgát, amely megakadályozza a víz eljutását a panel magjához.
  • A harmadik védelem a gondos lakkozás speciálisan kiválasztott, fokozott vízállóságú lakkokkal.

Új színek a fürdőszobabútoroknál

Az ORiSTO fürdőszobabútorok bútorok új színekben is elérhetők: matt mokka, matt szürkéskék, matt oliva, matt téglavörös, tölgy (4-32. oldal).

Roltechnik_szaniter_butor_fürdőszobai_kiegészítő_katalogus

Új EasyBath kádcsalád

Teljesen európai – nem kínai – gyártású és alapanyagú. Ár/értékarányban kitűnő választás mind projektre, mind lakossági felhasználóknak (69.oldal).

Roltechnik_szaniter_butor_fürdőszobai_kiegészítő_katalogus

NIMCO Tükrök és fürdőszobai kiegészítők

A NIMCO a funkcióra és a dizájnra, a minőségre és az árra összpontosít. A minőség középpontjában a felhasznált anyag, a termékfeldolgozás és a felületkezelés, valamint a gyártási módszer áll. A NIMCO sárgaréz vagy rozsdamentes acél termékeket kínál 10 éves meghosszabbított garanciával. Ezeket a termékeket a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártják és tesztelik. A túl sokat befektetni
nem vágyók igényeire a NIMCO az úgynevezett gazdasági sorozat termékeit kínálja, elsősorban cinkötvözetből és rozsdamentes acélból, a termék funkciójára 5 évre kiterjesztett garanciával.

Roltechnik_szaniter_butor_fürdőszobai_kiegészítő_katalogus
76 / 100
Roltechnik Distributor Kft.
1211 Budapest Posztógyár u. 8.
36 1 219-0663; +36 1 347-0826