Sérülékeny üvegtükör helyett válasszon törésálló rozsdamentes acél tükröt házhozszállítással!

2022.11.24.

Sérülékeny üvegtükör helyett válasszon Ön is törésálló rozsdamentes acél tükröt házhozszállítással

Széles méretkínálattal, akár egyedi méretben is!

A Green Clean Kft. törésálló rozsdamentes acél tükrei AISI304-es koracél lemezből készülnek, mely a vandalizmusnak is ellenáll. Magasfényű, tükrös felületüket elektropolírozással nyerik el. Ettől lesz a felszínük maximálisan tükörszerű, vagyis azonos az üvegtükrökével.

Sérülékeny üvegtükör helyett válasszon Ön is törésálló rozsdamentes acél tükröt házhozszállítássalEzek a termékek korábban speciálisan a magas kockázatú közösségi helységek elvárásaihoz igazodtak. Magas kockázatú kategóriába tartoznak többek között a büntetés-végrehajtási intézmények, pályaudvarok, autópályák melletti pihenőhelyek, sportlétesítmények, vagyis minden olyan hely, ahol a vandalizmus kockázata nagy, ezért elemi fontosságú követelmény a biztonságos és strapabíró szaniterek alkalmazása.

Ez az alkalmazási spektrum azonban mára kibővült, hiszen a közösségi felhasználás mellett ma már elfogadott az otthoni alkalmazás is. Ez teljesen érthető, mivel a rozsdamentes acél tükör rendkívül praktikus. Éppen ezért számos érv szól amellett, hogy az üvegtükröket kiváltsuk vele.

Előnyei a sérülékeny üvegtükrökkel szemben

  • Törésállóak, ezért kifejezetten egyszerűen és gyorsan szállíthatóak, mérettől függetlenül. A karcolódás elkerülése érdekében tükrös felén fóliázva szállítják. Az üvegtükrök szállítása ellenben költséges és kockázatos, nagyobb méretek esetén pedig még körülményes is.

  • A standard méreteken kívül igény esetén egyedi méretre is gyártható rövid gyártási idővel, nagyjából 1-2 hetes átfutással. Egyedi méretben 2500mm szélességig rendelhető.

  • Csavarral vagy ragasztással is nehézség nélkül rögzíthető.

  • Nemcsak minőségüket és funkciójukat tekintve, de árkategóriában is azonos szintet képviselnek az üvegtükrökkel. A szállítás költségeiben tapasztalható számottevő eltérés a rozsdamentes acél tükrök javára, hiszen azok szállítása gyors és költségkímélő.

  • Hogy minél inkább az adott helység igényeihez igazodjon az egyedi méreteken kívül a rögzítés típusa is opcionális, mivel furattal és furat nélkül is rendelhető.

Sérülékeny üvegtükör helyett válasszon Ön is törésálló rozsdamentes acél tükröt házhozszállítássalAbban az esetben, ha vandalizmusnak kitett, magas kockázatú helyre helyezik ki, célszerű további vandálbiztos termékkel kombinálni a maximális biztonság garanciájaképp. A Green Clean kft. vandálbiztos szaniter termékkategóriája maradéktalanul kiegészíti a vandálbiztos rozsdamentes acél tükörlapok funkcióját.

Otthoni felhasználás esetén is ideális választás a rozsdamentes acél tükör, hiszen készletről akár 2 munkanapon belül otthonunkban lehet. Házhozszállítással és egyedileg szállítva is, mivel nem áll fenn a törés veszélye. Továbbá mellette szól még egyedi méret esetén is a rövid gyártási és szállítási idő, vagyis a többletköltségektől mentes minőségi és időtálló tükör otthonunkban.

79 / 100
Green Clean Kft.
8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
+36 22 582-108