Intelligens kulcs- és értéktároló megoldások – Procontrol Elektronika Kft.

Procontrol értéktároló

A Procontrol ProxerSafe® kulcs- és értéktároló termékcsaládja

A ProxerSafe rendszer biztonságos, naplózható, menedzselt kulcs- és értéktárolást tesz lehetővé, ami rugalmasan bővíthető, fejleszthető, fizikai határok nélkül.

Feladata kulcsok, eszközök, műszerek, szerszámok, dokumentumok felügyelt, jogosultsághoz kötött és online követett kezelése, tárolása irodai és ipari környezetben, beltéren és szabadtéren egyaránt.

A szekrények RFID (proximity) kártyával, és / vagy PIN kóddal, opcionálisan biometrikus azonosítással nyithatóak, a jogosultságok kulcshelyenként és rekeszenként megadhatók és visszavonhatók.

82 / 100
Procontrol Elektronika Kft.

Információ kérése:

Intelligens kulcs- és értéktároló megoldások – Procontrol Elektronika Kft.

6725 Szeged, Cserepes sor 9/b.
+36 62 444-007
Termékismertető
KeySafe Lock – dugós kulcsszekrények (KSL)
Ha kulcsok őrzése a feladat, akkor a dugós kulcsszekrény-rendszer a legkedvezőbb választás. A dugós rendszer kulcskarikára fűzhető kisebb tárgyakat, pl. RF távirányítókat, távkapcsolókat is őrizhet. Az intelligens kulcsszekrények nem engedik elvinni a kulcsokat, csak annak, aki arra a kulcsra abban az időpontban jogosultsággal bír. A dugós kulcsszekrény azonosítja a személyt is és a kulcsot is. Ezzel megvalósíthatók olyan szolgáltatások, mint a kulcskeresés, kulcsfoglalás, kulcsletiltás, vissza nem hozott kulcsokra riasztás,épületből való távozás letiltása stb. A KSL család tagjai távoli gépen futó ProxerNet szoftver KeySafe moduljával vagy a ProxerSafe Web Access szolgáltatással teljeskörűen menedzselhetők, de hálózat hiányában vagy szakadás esetén a beépített érintőképernyős PC-n keresztül is. A szekrény kulcstároló kapacitása igény szerint, 8-as, 16-os modulokban rendelhető; több szekrény egy hálózatba kapcsolható. A szekrényhez alkoholszonda rendelhető.
Termékismertető
ProxerSafe Box és ProxerSafe Industry – töltőszekrények, rekeszes értéktárolók (PSB és PSI)
Ha eszközök, igazolványok, mobiltelefonok, egyéb értéktárgyak őrzése a feladat, akkor a rekeszes értéktároló a jó választás. A jogosultság személyre és rekeszre is megadható. A rekeszek széles méretskáláról rendelhetőek, fémajtós vagy betekintőablakos kivitel is választható. Mivel a ProxerSafe Box szekrények modulokból épülnek fel, így egy szekrényen belül lehetséges különböző rekeszméretek és típusok kombinálása. A szekrényhez alkoholszonda is kapcsolható; a rekeszekbe töltők építhetők be, így tárolás közben a mobileszközök, rádiók, terminálok töltése lehetséges. Választható még mérleggel szerelt, illetve kulcsdugóval integrált rekesz is. Műhelyekbe, gyárakba, laborokba az erős kialakítású ProxerSafe Industry szekrények ajánlottak változatos rekesznagyságuk, cserélhető moduljaik, erős vázuk és strapabíró zárjaik miatt. A ProxerSafe Industry opcionálisan biztosítja az AC tápkábeleket is, melynek köszönhetően az akkumulátorral működtetett szerszámok és berendezések a szekrényben tölthetők, illetve adatkapcsolat biztosításával a tárolt informatikai eszközök az IT által elérhetőek, megszólíthatóak, frissíthetőek. A szekrényelemek sorolhatók, összekapcsolhatók, így nagyobb rendszer is kialakítható. A ProxerSafe szekrények önmagukban, offline módban is működőképesek (beépített érintőképernyős számítógép) segítségével, de javasolt a távoli, hálózati PC-n futó ProxerNet szoftverből vagy a ProxerSafe Web Accessen keresztül való kezelés, monitorozás.
Termékismertető
ProxerSafe Combo – kulcsdugós és rekeszes értéktárolók (PSC)
A ProxerSafe Combo szekrények egyesítik a kulcsdugós és rekeszes értéktárolók előnyeit, hiszen egy szekrényben érhetőek el a kulcshelyes és rekeszes modulok. A rekeszekben akár kulcsdobozok, akár forgalmi engedélyek, menetlevelek is tárolhatóak, de a ProxerSafe Box szekrények teljes rekeszválasztéka is elérhető.
Termékismertető
ProxerSafe Mini – kisméretű kulcsdugós és rekeszes tárolók irodai alkalmazásra (PSM)
A ProxerSafe Mini szekrények ugyanazokat a funkciókat látják el, mint a KeySafe Lock, ProxerSafe Box vagy Combo szekrények, de kisebb méretben, limitált kulcs- és rekeszszámmal. Adott szekrényházon belül a kulcsdugós és rekeszes modulok kombinálhatók. A külső szekrényméret az egyes kiviteleknél állandó; a rekeszek, kulcsmodulok helye a későbbi bővítésig esztétikus takarólemezzel van fedve. Ajánlott irodai alkalmazásra, de szálláshelyek, apartmanházak számára is, akár kültéri kivitelben is, RFID kártyás vagy PIN kódos nyitással IP kaputelefon beépíthető, így távoli segítségnyújtás is egyszerűen lehetséges.
Termékismertető
ProxerSafe Keep – csomagmegőrző szekrények (PSK)
A ProxerSafe Keep csomagmegőrző ajánlott kisebb és nagyobb csomagok, táskák, bőröndök őrzésére üzemi felhasználóknak; vagy bérelhető rekeszekkel, fizetőautomatával egybeépítve rendezvényekre, fürdőkbe, repterekre, buszállomások váróiba, bevásárlóközpontokba. A ProxerSafe Keep összeállításai a rekeszméretek és szekrényméretek széles választékból rendelhetők, acél- vagy betekintő üvegajtóval. A rendszer sorolható modulokból áll, méretei megegyeznek a megrendelő rendelkezésére álló hely méreteivel, ezért egyszerűen és gyorsan behelyezhető. Az ajtók átlátszó betekintő ablakot is tartalmazhatnak, vagy teljesen ütésálló polikarbonátból is rendelhetők. A zárak elem nélkül működnek, élettartamuk 12 év. A csomagőrzők beltéri vagy opcionálisan kültéri alkalmazásra készülnek. A fizetőautomata a szekrénysorba kerül beépítésre, de igény szerint külön egységben is kialakítható. Letéti összeggel is használható igény szerint.
Termékismertető
ProxerSafe Box 1: intelligens kulcstároló távoli PIN kód kiadással, PIN kódos nyitással
ProxerSafe Mini szekrény kulcs őrzésére, jogosultsághoz kötött felvételére. A kulcstároló nyitása nyomon követhető, naplózott. Irodai használatra, pl. apartmanházak számára vendégkulcsok kezelő nélküli átadására, PIN kódos nyitással. Webes szoftverrel, távoli eléréssel.