Moduláris, kombinálható „soft seating” rendszerek  a Stulwerk Kft. kínálatában

2023.09.08.

A közületi célú ülőbútorok között egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a kényelmet sugárzó, stílusos, elegáns és hívogató kárpitozott lounge bútorok, összefoglalóan: a soft seating.

Részben előterekben, a várakozás tereiben adják az első benyomások felejthetetlenségét: szállodai lobbyk, kórházi és orvosi várótermek, vagy akár irodai ügyfélfogadók, ügyvédi irodák, repterek vagy bármely más közösségi tér ideális bútorai.

Mostanra már az irodai környezetben is stratégiai pontokká váltak  a kollaborációs terek, a kávézásra és a rövid megbeszélésekre alkalmas nyitott területek. 

A Stulwerk kínálatában ebben a kategóriában olyan bútorok találhatók, melyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a funkció és az esztétika között. Megnyugvást és kényelmet adnak, miközben a kifinomult stílusjegyek eleganciát kölcsönöznek. Modern vonalvezetésükkel, szín- és anyagválasztékukkal könnyedén illeszkednek a legkülönfélébb belső terekbe, összhangot és  egységet teremtenek. Modularitásuk révén a tervezői fantázia szabadon szárnyalhat.

Kombi bútorcsalád

_Kombi soft seating bútorcsalád

Kvint bútorcsalád

Kvint soft seating bútorcsalád

Horus bútorcsalád

Horus soft seating bútorcsalád
75 / 100
Stulwerk Kft.
2092 Budakeszi, Budaörsi köz 1.
+36 23-454-131; +36 23-450-124