7016 festék család – Festék Bázis Zrt.

7016 festék család

festék

festék

7016™ – Antracit egy életre

Gyári keverésű, ipari minőségű RAL7016 – eredeti antracit színű – festékek minden felületre

A fehér és antracit (RAL7016) párosítás napjaink egyik legdivatosabb építészeti színkombinációja. Modern, új, trendi épületek domináns színvilága, de könnyű vele mellényúlni. A különböző felületeken használt antracit színek sajnos sokszor más és más árnyalatokban jelennek meg. Ezzel oda az épület tökéletes megjelenése, csak kiábrándultság, bosszúság és csalódás marad utána.

A 7016™ prémium antracit festékcsaládot úgy alkották meg, hogy azok a megfelelő felületen alkalmazva mindig az eredeti, 7016-os antracit árnyalatot adják vissza. Legyen az kül- vagy beltéri falfelület, fém, fa, pergola vagy éppen kapart vakolat.

Így lesz tökéletes az összhatás, és az antracit szín valóban mindenhol antracit.

78 / 100
Festék Bázis Zrt.

Információ kérése:

7016 festék család – Festék Bázis Zrt.

9545 Jánosháza, Külterület Hrsz: 027/21
Termékismertető
7016 Antracit Akril Zománc
A 7016 Akril Zománcfesték vízbázisú, selyemfényű festék. Száradás után víztaszító, vízlepergető és nedves dörzsálló réteget képez a felületen. Alkalmas beltéri PVC fóliás bútorok festésére, valamint polisztirol, fa, papír, üveg, műanyag, kerámia, nemesfém, festett, lakkozott és minden egyéb ásványi felület bevonására.

  • Vízzel higítható
  • Környyezetbarát
  • Könnyen felhordható
Termékismertető
7016 Antracit Egyrétegű Beltéri Falfesték
A 7016 Egyrétegű Beltéri Falfesték újonnan kifejlesztett, környezetvédelmi előírásoknak megfelelő speciális receptúrával rendelkezik. A falfesték vízpára- és légáteresztő tulajdonsága révén megfelel a jelenkor technikai követelményeinek. Használható gipszes és cementes vakolatok, glettelt felületek, fűrészporos és struktúra tapéták, valamint diszperziós alapú korábbi festések átvonására. A termék kiadós, egyrétegben felhordva elfedi a korábbi festés színeit.

  • Kiváló fedőképességű
  • Tartós
  • Extra kiadós
Termékismertető
7016 Antracit Kültéri Falfesték
A 7016 Kültéri Falfesték matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít. Alkalmazható a homlokzatok és a lábazatok védelmére is. Felhasználható nedvszívó felületekre: tégla, természetes kő, beton, fa, műkő, eternit, EPS, XPS cementes ragasztók és alapvakolattal ellátott felületeken. Kültéri alkalmazásán túl használható beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasolt lábazatok festésére is.

  • Kiváló fedőképesség
  • Erősen időjárásálló
  • Extra kiadós
Termékismertető
7016 Antracit Kapart 1,5 Vakolat
A 7016 Vakolat felhasználásra kész, műgyanta bázisú, akrilát kötőanyag tartalmú vékonyvakolat, mely kiválóan alkalmas homlokzatok és belső falak védelmére és díszítésére. Felhordható simított, vakolt, glettelt felületre, betonra, vagy homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegeként. Algásodás, penészedés elleni védelemmel ellátott, valamint vízállóságot fokozó adalékokat is tartalmaz, ezért korai esőállósága van és rezisztens a levegőben lévő káros anyagokkal szemben. Nagy strapabírású, víztaszító, tisztítható, ellenáll az időjárásnak, UV-sugárzásnak.

  • Kivételes, fenséges, a szürke egyetlen árnyalata.
  • Fehérrel párban, antracit 7016
  • A ház szmokingja!
Termékismertető
7016 Antracit Pergola Fafesték
A 7016 Pergola Fafesték kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmét szolgálja. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét. Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható. Akár 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül. Core-Shell emulziójának köszönhetően rugalmas filmet képez a felületen, amely a faszerkezetek mozgását követi és nem reped meg. Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fában lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, ezért a festék nem pereg le.

  • UV álló
  • Rugalmas
  • Páraáteresztő
Kapcsolódó hírek és ismertetők