A fischer szerelési megoldásai fotovoltaikus napelemekhez

2024.02.29.

Szerelési megoldások fotovoltaikus panelekhez

A fischer a fotovoltaikus napelemek rögzítésére szolgáló praktikus rendszereket és konzolokat is kínál. A fisher napelemes rendszereit pillanatok alatt fel lehet szerelni lapos és ferde tetőszerkezetekre egyaránt. Emellett számos különböző tetőfedőanyaggal, például cseréppel, zsindellyel, palával, szálcementpanelekkel, trapézlemezzel vagy állókorcos lemezfedéssel is kompatibilisek.

A napelemes rendszerek lakossági, kereskedelmi és ipari létesítményekhez készültek, és különböző típusú alkalmazásoknak felelnek meg: a választék különböző megoldásokat kínál a ferde tetőkhöz, lapostetőkhöz és speciális kialakításokhoz.

A Solar termékek TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja a termékre vonatkozó statikai számításokat a DIN 1055-4, DIN 10555, EN1991-1-3 és EN 19911-1-4 szabványok szerint, és biztosítja a hó- és szélterhelési paraméterek vizsgálatát.

A fischer megoldások előnyei fotovoltaikus panelek rögzítésénél

  • Teljes választék: többféle megoldás a különböző tervezési igények és különböző típusú alkalmazások kiszolgálásához.
  • Nagyszilárdságú anyagok: a fischer fotovoltaikus panelek szerelőrendszerei biztonságosak és időtállóak.
  • Innovatív, szabadalmaztatott és tanúsított rendszerek: a fischer kutatási és fejlesztési részlege folyamatosan fejleszti a termékeket, hogy naprakész gyártási megoldásokat és eljárásokat kínáljon.
  • Kiváló műszaki és kereskedelmi szolgáltatás: kiterjedt értékesítési hálózat, képzések az szakkereskedők és a szakemberek számára, képzett műszaki támogatás, fejlett szoftverek.

Az új SOLARPANEL-FIX tervezőszoftver 

A SOLARPANEL-FIX a FiXperience csomag online modulja a fotovoltaikus panelek rögzítési rendszereinek tervezéséhez: világos és logikus folyamattal támogatja a szakembereket a fotovoltaikus alszerkezetek tervezésében.

Szerelési megoldások fotovoltaikus panelekhez

A szoftver lehetővé teszi a hó- és szélterhek hatásának automatikus kiszámítását az építési helyszín földrajzi elhelyezkedésének megfelelve, az EN 1991-es európai szabvány (Eurocode 1) követelményeinek megfelelően. Ezenkívül lehetővé teszi az alszerkezet létrehozásához szükséges termékjegyzék, a telepítési terv és a műszaki leírás letöltését. Ez utóbbi ismerteti a rendszerelemek szerkezeti vizsgálatait, az EN 1993 (Eurocode 3) és az EN 1999 (Eurocode 9) európai szabványok, valamint a fischer előírások szerint.

74 / 100
fischer Hungária Bt.
1117 Budapest Szerémi út 7/b
+36/1-347-97-55; +36/1-347-97-56