FIXPERIENCE méretezőszoftver fischer rögzítések tervezéséhez

2023.02.15.

Fischer_Fixperience

A fischer méretezőszoftvere, a FIXPERIENCE biztonságos és megbízható támogatást nyújt projektjeinek számításában, függetlenül attól, hogy Ön előkészítő, tervező vagy más kivitelező. A felhasználóbarát program segítségével a rögzítések könnyen és rugalmasan tervezhetőek és méretezhetőek.

A FIXperience modulokhoz oktatóvideók is rendelkezésre állnak a honlapon.

A méretezőszoftver moduljainak áttekintése

Fischer_Fixperience


C-FIX

Egyedi dübelkép méretező modul, mely lehetővé teszi számos építőanyagban az injektált (vegyi) rögzítések, valamint a nagyszilárdságú acéldübelek vizsgálatát, önálló, befolyás nélküli dübel vagy befolyásos dübelcsoport esetekben.

Fischer_Fixperience


RAIL-FIX

Felhasználóbarát kezelésének köszönhetően könnyedén méretezhetünk vagy ellenőrizhetünk, épületen belüli, vagy kültérben elhelyezkedő, különböző funkciójú korlátokat.

Fischer_Fixperience


INSTALL FIX

Épületgépészeti rendszerelemek statikai és szilárdságtani méretezését végezhetjük vele, valamint a használhatósági határállapotuk vizsgálatait.

Fischer_Fixperience


REBAR-FIX

Különféle csomópontokat (pl. lemez-lemez, lemez-fal) méretezhetünk könnyedén a húzásra igénybevett, utólagosan elhelyezett betonacélok szempontjából.

Fischer_Fixperience


WOOD-FIX

Lehetővé teszi számos fa-fa kapcsolatú csomóponti elem megerősítésének ellenőrzését a fischer Power-Fast szerkezetépítő-, valamint Power-Full végigmenetes csavar segítségével.

MORTAR-FIX

A ragasztó mennyiségének egzakt meghatározását szolgálja a veszteség figyelembevételével, tetszőleges dübelek esetében

72 / 100
fischer Hungária Bt.

Információ kérése:

FIXPERIENCE méretezőszoftver fischer rögzítések tervezéséhez

1117 Budapest Szerémi út 7/b
+36/1-347-97-55; +36/1-347-97-56