Jelentős hazai beruházásokon a MEVA egyedi zsalui

2022.05.17.

Jelentős hazai beruházásokon a MEVA egyedi zsalui

A frissen elkészült békéscsabai parkolóház és a mellette, a következő szakaszban épülő vásárcsarnok megvalósításához a MEVA legújabb fejlesztésű keretes zsalurendszerét választották a kivitelezők, amelyről Botta D. Mihály ügyvezetőtől megtudtuk, hogy Európában elsőként ezen az építkezésen debütált.

A „Modern városok” program keretein belül két ütemben megvalósuló projekt egyedi formái miatt feladta a leckét a kivitelezőknek, a MEVA rendszerei ehhez nyújtottak támogatást és hatékony segítséget.

Az épület jelentős része megtervezett lenyomati képpel készül látszóbeton minőségben. A projekt kivitelezéséhez a MEVA Zsalurendszerek Zrt. új, Startec XT falzsaluját választották, ugyanis olyan megoldást kerestek, amellyel az igényesen kialakított, nagytömegű látszóbeton felületek biztonsággal létrehozhatók.

A StartecXT technológia a legmagasabb betonfelületi minőség mellett a legrövidebb (akár csak egy oldalról történő) szerelési időt is garantálja, ugyanis integrált kombi átkötése 3 átkötési módot egyesít egy rendszerben. Ezek között egyszerűen, akár egy kézmozdulattal is válthat a szakember, további kiegészítő elemek szerelése nélkül.

A technológia fontos előnye, hogy kompatibilis a vállalat egyedi megoldásával, a famentes, polírozható műanyag zsalutáblával, így biztosítja a gyors, hatékony és minőségi munkavégzést.

A projektről és a megoldási lehetőségekről bővebben itt olvashat

Jelentős hazai beruházásokon a MEVA egyedi zsalui
71 / 100
MEVA Zsalurendszerek Zrt.
1047 Budapest Labdarúgó u. 19.
+36 1 2722222