Kábelátvezetések – Hauff-Technik Hungária Kft.

Hauff-tecnik-kábelelvezetések

kábelátvezetés

Hauff-tecnik-kábelelvezetések

Hauff-tecnik-kábelelvezetések

Hauff-tecnik-kábelelvezetések

kábelátvezetés

kábelátvezetés

A Hauff-Technik már 1975 óta gyárt kábelátvezetéseket. Az azóta folyamatosan fejlődő és bővülő választék minden, a kábelek tömítésével és átvezetésével kapcsolatos követelményre a megfelelő megoldást kínálja.

Függetlenül attól, hogy az átvezetést már az épület tervezése során figyelembe veszik, vagy egy meglévő épületnél utólag szükséges, a Hauff-Technik minden alkalmazáshoz – elektromos kábel, kommunikációs vezeték vagy földelővezeték – és minden építészeti adottsághoz – a padlólemezen keresztül, a falon keresztül vagy átvezetésként a tetőn – mindig a megfelelő megoldást kínálja.

72 / 100
Hauff-Technik Hungária Kft.
3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
+36-48-513-069
Termékismertető
HSI150/90 rendszerű kábelátvezetések
Moduláris felépítésű kábelátvezetési rendszer. A rendszer két méretben, 150 mm és 90 mm tiszta szélességgel érhető el, betonfalak zsaluzatába való tömör beépítésre használt kábelátvezetés. A HSI150/HSI90 tömítőcsomag maximális rugalmasságot biztosít a későbbi használat során, és gyárilag nyomásbiztosan tömített vakdugóval van felszerelve. A kábelek tömítéséhez – a zárt vagy osztott kivitelű követelményprofilnak megfelelően –, valamint az üres csövek nyomásbiztosan tömített lezárásához különböző rendszertömítések állnak rendelkezésre.
Termékismertető
Védőcsövek
A jól záró épületátvezetés már a falban szakszerűen kialakított „lyukkal” kezdődik. A nyomásos víz és földbe szivárgó esővíz esetén a DIN 18195 6. részének előírásai szerint használandó sűrű bitumenbevonat vagy vízzáró membrán is megbízhatóan beköthető a Hauff-Technik fix/laza peremszerkezetei segítségével. Zsaluzatba történő beépítéshez, bevakoláshoz és utólagos tiplizéshez.
Termékismertető
Szorítógyűrűs tömítések
A Hauff-Technik innovatív szorítógyűrűs tömítéseivel megbízható módon tömíthet magfuratokat vagy védőcsöveket egy vagy több kábel esetében. Újonnan beszerelésre kerülő zárt tömítőbetétek, valamint már lefektetett kábelek utólagos beépítéséhez használható osztott tömítőbetétek. Milliméter pontossággal egyedi méretre készített, vagy a helyszínen méretre vágható univerzális termékek, kerek, ovális vagy szögletes formában. Gyors és kedvező árú.
Termékismertető
Építkezésiáram-átvezetések
Transzformátorállomások ideiglenes áramellátásához, illetve vészhelyzeti ellátásához már az állomások létrehozásakor föld felett lezárt átvezetéseket terveznek – az úgynevezett építkezésiáram-átvezetéseket. Ezeken át a kábelek az építkezés alatt bevezethetők anélkül, hogy az állomás ajtajainak folyamatosan nyitva kellene maradniuk.
Termékismertető
Földelések
A HEA földelési csatlakozók az adott követelményprofilnak megfelelően átvezetésként vagy földelési fixpontként is kaphatók. A betonfalak zsaluzatába történő tömör beépítéshez készült kivitel mellett furatokba történő utólagos beszereléshez használható megoldások is elérhetők. A Hauff-Technik kínálatában a kifejezetten állomásépítéshez készült szigetelt földelési átvezetés is megtalálható. A legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, nemesacélból készült földelési csatlakozók hosszú élettartamúak, és pl. védő-, funkcionális, üzemi és villámvédelmi földelésre használhatók.
Termékismertető
Tűzvédelmi átvezető készletek
A HSS tűzvédelem rendkívül rugalmasan tervezést is kivitelezést tesznek lehetővé, egyszerűen telepíthetőek utólagosan is, és rendkívül könnyen összeszerelhetők. A DIN 4102-9 szabványnak megfelelő S90 kategóriájú tűzállóság mellett a tűzvédelem HSI 150 rendszertömítéssel, illetve HRD szorítógyűrűs tömítéssel kombinálva teljesen gáz- és vízzárók. Már a tervezéskor figyelembe vett HSI 150 tömítőcsomagokkal, védőcsövekbe, vagy utólag kialakított magfuratokba szerelhetők.
Termékismertető
KES150/90 kábelátvezetési rendszer
Egy épületet élettartama során többször felújítanak. A legtöbb esetben azonban ez csak az épületnek a föld felszíne feletti részeit érinti. Pedig idővel az épület vezetékes infrastruktúrájának követelményei is jelentősen változhatnak. Éppen ezért javasolt már az épület építése során tartaléknyílások tervezése, valamint egy robusztus és tartós ürescső-nyomvonal fektetése, amelyen keresztül bármikor cserélhetők vezetékek vagy fektethetők újak. Ehhez a Hauff-Technik cég a HSI150/HSI90 rendszerrel kompatibilis, nyomásbiztosan tömített KES150/KES90 kábelátvezetési rendszert kínálja, mely Hateflex spiráltömlővel és különböző kábeltömítési lehetőségekkel gondoskodik a lefektetendő kábelek optimális védelméről.
Termékismertető
Tetőátvezetések
A tetőre helyezett napelemes, klíma és egyéb berendezések kábeleinek és vezetékeinek tömítése mindig nagy kihívás. A Hauff-Technik a különböző tetőszerkezetekhez és az adott használathoz optimálisan illeszkedő tetőátvezetéseket kínál, mint például az SHD hattyúnyak-átvezetések vagy a HRD-FUFF (A) fix/laza peremű védőcsövek. A kábelek és vezetékek az ügyfél egyedi igényei alapján készített szorítógyűrűs tömítésekkel tömíthetők.