Lépcsők lépéshang-szigetelése a legmagasabb színvonalon

2023.07.25.

Az épületek zajszigetelése nem tekinthető luxusnak, hanem sokkal inkább szükségszerűségnek. Különösen társasházak lépcsőházainál kellene a tervezőknek erre több figyelmet fordítaniuk, hiszen az itt keletkező zaj gyakori, szinte mindennapos konfliktusforrás. Ezen felül e probléma megfelelő megoldása jogilag is egyértelműen követelmény.

szigetelés

Lépéshangszigetelés a legmagasabb színvonalon

A kiváló minőségnek köszönhetően minden Schöck Tronsole® lépéshang-szigetelő rendszer tervezési biztonságot kínál és egyszerű kivitelezést tesz lehetővé, így gyorsan és megbízhatóan teljesíthetők a lépcsőházban a lépéshangvédelem fokozott követelményei. A Schöck Tronsole® egyszerre növeli a lakásminőséget és az épület értékét.

Komplett rendszer – minden lépcsőhöz megfelelő

A Schöck Tronsole® pontosan egymáshoz illeszkedő változatai hatékony lépéshangszigetelést biztosítanak minden területen, egyenes és húzott karú lépcsőknél egyaránt.

Biztonság a „kék vonallal”

A lépéshangszigetelő rendszerek tervezéskor és kivitelezéskor egyaránt kék színű vonalként látszódnak, amelyek körülveszik az egymástól elválasztandó lépcsőket és szigetelőalátétként viselkednek.

Egyszerű, hanghídmentes beépítés

A Schöck Tronsole® rendszer lehetővé teszi, hogy az építés során szabadon maradó hézagokat hangszigetelő elemmel ki legyenek töltve, így biztosítva van a hanghídmentes beépítés.

Biztonság

Egyszerű és biztonságos tervezés. A Schöck Tronsole® típusok magyarországi műszaki engedéllyel rendelkeznek, hatásosságukat több éves gyakorlati tapasztalatok is igazolják

75 / 100
Schöck Hungaria Kft.
2040 Budaörs, Szabadság u. 117.-A épület I/102
+36-23 50 72 72