Metabo kalapács akció

2022.08.09.

Metabo bontókalapács Full Service akció

Biztosítsa magának most ingyenesen a Full Service szolgáltatást egy Metabo kalapács megvásárlásával!

Sokféle munka. Egy megoldás: A Metabo kalapácsprogramja. Csúcsteljesítmény minden alkalmazás során – akár akkus, akár hálózati kivitelben. A Metabo kalapácsai nagyon robusztusak, rendkívül hosszú élettartamúak és megbízhatóak – minden nap.

Ingyenes Full Service – csak korlátozott ideig

A Metabo bízik kalapácsai hosszú élettartamában. Ezért egy Metabo kalapács megvásárlásakor az akció időtartama alatt a Full Service szolgáltatást ingyenesen biztosítja. Ez a következőt jelenti: 36 hónapon keresztül nincs javítási költség. Full Service – ingyenesen, akár 99 euró értékben.

Az akció a 2022.05.01. és 2022.12.31. közötti időszakban vásárolt összes Metabo fúrókalapácsra érvényes. Ha ezen az időszakon belül vásárol Metabo fúrókalapácsot, akkor ingyenesen megkapja a „FULL SERVICE szolgáltatást”, feltéve, hogy a Metabo fúrókalapácsot legkésőbb 2022.12.31-ig regisztrálja a Metabo alkalmazásban vagy a metabo-service.com oldalon. A regisztrációnak is meg kell történnie legkésőbb a vásárlástól számított 4 héten belül. Részvételi feltételek a metabo.com/hammerpromotion oldalon, valamint a metabo-service.com oldalon található „Teljes szolgáltatási feltételek” alatt.

 

73 / 100
Metabo Hungária Kft

Információ kérése:

Metabo kalapács akció

1103 Budapest, Noszlopy út 30.
Szerviz és vevőszolgálat: +36-1-434-22-25