Ön milyen zsalut használ? És miért? Mondja el véleményét!

2022.06.27.

meva-felmérés zsaluzással kapcsolatos szokásokról

Felmérés indult az építőipari szakemberek körében a zsaluzással kapcsolatos szokásokról és a döntést befolyásoló tényezőkről, valamint arról, mennyire ismerik az innovatív zsalutechnológiákat, mint például a műanyag zsaluhéj használatában rejlő lehetőségeket.

A felmérés szervezői 2022. július 8-ig várják a véleményeket, a részvétel anonim.

A zsalugyártók célja olyan korszerű és innovatív termékek és szolgáltatások létrehozása, melyek meggyorsítják, megkönnyítik és optimalizálják a szakemberek számára a zsaluzási folyamatok kivitelezését. A fejlesztéseknek köszönhetően a legbonyolultabb betonszerkezetek megvalósítása is könnyen és gyorsan megoldhatóvá válik, ami lerövidítheti kivitelezésük idejét és akár jelentős költségmegtakarítással is járhat. Ehhez azonban időről időre szükség van a gyakorló szakemberek visszajelzéseire.

A kérdőív célja tehát, hogy feltérképezze a szakemberek zsalutechnológia használatával kapcsolatos szokásait. Információgyűjtés zsalukészletekkel, zsalubérléssel kapcsolatos szokásokról és persze arról is, mennyire ismerik és használják az innovatív technológiákat és az azokban rejlő lehetőségeket.

A kutatást kezdeményező Meva azon kitöltők között, akik hozzájárulnak, ajándékcsomagokat sorsol ki.

Kérdőív kitöltése: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1136585957/

73 / 100
MEVA Zsalurendszerek Zrt.

Információ kérése:

Ön milyen zsalut használ? És miért? Mondja el véleményét!

1047 Budapest Labdarúgó u. 19.
+36 1 2722222

Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Business Media Magyarország Kft. az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön.

A feliratkozás az e-mailben kapott linkre kattintással kerül aktiválásra.