PVC vízszigetelés – Charvát Kft.

charvát_PVC1

charvát_PVC2

charvát_PVC3

PVC vízszigetelő lemez:

  • teraszokra és erkélyekre tökéletes megoldás,
  • jól hajlítható extrém hidegben és nagy hőségben is,
  • flexibilis PVC membrán tető- és egyéb vízszigetelésre.
77 / 100
Charvát Kft.

Információ kérése:

PVC vízszigetelés – Charvát Kft.

2330 Dunaharaszti, Ganz Ábrahám utca (benzikút mellett)
Termékismertető
Protan - EX-A
PVC vízszigetelő lemez, poliészter erősítéssel, alsó oldalán geotextíliával kasírozva.
Termékismertető
Protan - GG
PVC vízszigetelő lemez, üvegszövet erősítéssel. Alkalmazása nagy terhelésű tetőkön, járművel járható tetőkön, parkolóházak tetején illetve mélyépítési szigetelésekre javallott, de akár zöld tetős felhasználásra is kiválóan alkalmas.
Termékismertető
Protan - GT
PVC vízszigetelő lemez, üvegfátyol erősítéssel. Ez a PVC nagyon erős, tartós és ellenálló, így a gyaloglás jelentette folyamatos terhelést is nagyon jól viseli. További előnye, hogy könnyen tisztítható.
Termékismertető
Protan - SE
PVC vízszigetelő lemez, poliészter erősítéssel. A Protan SE egy poliészterrel erősített flexibilis PVC membrán tető- és egyéb vízszigetelésre új építésnél és felújításnál egyaránt, sík, ferde és ívelt tetőkhöz.
Termékismertető
Flagon - SR
PVC vízszigetelő lemez, poliészter erősítéssel. A Flagon - SR egy poliészterrel erősített flexibilis PVC membrán tető- és egyéb vízszigetelésre új építésnél és felújításnál egyaránt, sík, ferde és ívelt tetőkhöz. Jól hajlítható extrém hidegben és nagy hőségben is
Termékismertető
Flagon - SV
PVC vízszigetelő lemez, üvegfátyol erősítéssel. Megnövelt ellenálló képesség UV sugárzás és légköri hatások ellen, mérettartósság, rothadásmentes, gyökérálló, szerkezeti mozgások követése, hajlíthatóság alacsony hőmérsékleten.