Schöck Bole® – Schöck Hungaria Kft.

Schöck Bole® rendszer

Schöck Bole® – Az ideális átszúródási vasalás

A pontszerűen alátámasztott vasbeton födémek számos előnyt kínálnak az ipari és kereskedelmi épületek alaprajzi kialakításában. Az ilyen szerkezetek csaknem teljesen szabad térkialakítást, és a gerendák, vasbeton teherhordó falak elmaradása által egyszerűbb, gyorsabb kivitelezést tesznek lehetővé.

Az átszúródás problémájára biztos és költségtakarékos megoldást nyújt a Schöck Bole® rendszer. A Bole® átszúródási vasalás kettősfejű csapsorokból áll, amelyeknek megfelelő helyzetét távtartó vasak biztosítják. A távtartóknak köszönhetően a rendszer az alsó vasalás fektetése után, a felső vasalás előtt is beépíthető. A rendszer fő előnye, hogy a csapsorok elhelyezése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a betonacél kengyelből szerelt átszúródási vasalat.

77 / 100
Schöck Hungaria Kft.

Információ kérése:

Schöck Bole® – Schöck Hungaria Kft.

2040 Budaörs, Szabadság u. 117.-A épület I/102
+36-23 50 72 72
Termékismertető
Schöck Bole® F típus

A Schöck Bole® F típust előregyártó üzemekkel való együttműködés során, előregyártó üzemek számára fejlesztették ki. Az osztólécen lévő beépített távtartók segítségével a csapok a vasalás elhelyezése után egyszerűen elhelyezhetők. Ez lehetővé teszi a vasalás automatizált elhelyezését. A Schöck Bole® F típus kifejezetten előregyártó üzemekben, előre gyártott födémeknél való felhasználásra készült.

Termékismertető
Schöck Bole® U típus
A Schöck Bole® U típusú átszúródási vasalást az alsó födémvasalás elhelyezése előtt kell beépíteni. Előregyártó üzemi beépítésnél, illetve vastag födémeknél vagy alaplemezeknél ajánlott.
Termékismertető
Schöck Bole® O típus
A Schöck Bole® O típusú átszúródási vasalást az alsó és felső födémvasalás elhelyezése után kell beépíteni. Ez a megoldás különösen javasolt max. 30 cm-es födémvastagság és közepes vasalási erősség esetén. Az építkezés helyszínén történő beépítésre alkalmas.