Schöck Tronsole® – Schöck Hungaria Kft.

Schöck Tronsole

Schöck Tronsole® – Lépéshangszigetelés a legmagasabb színvonalon

A nyugalom elemi alapszükséglet. A stresszel és zajjal teli világban egyre több nyugalomra és lazításra vágyunk. Az épületek zajszigetelése ezért sem tekinthető luxusnak, hanem sokkal inkább sürgető szükségszerűségnek.

A Schöck Tronsole® egyszerre növeli a lakásminőséget és az épület értékét. A kiváló minőségnek köszönhetően minden Tronsole® rendszer tervezési biztonságot kínál és egyszerű kivitelezést tesz lehetővé. Ezzel a lépéshang-szigetelő rendszerrel a lépcsőn marad a lépés zaja, így gyorsan és megbízhatóan teljesíthetők a lépcsőházban a lépéshangvédelemmel szembeni fokozott követelmények.

A Schöck Tronsole® pontosan egymáshoz illeszkedő változatai hatékony lépéshangszigetelést biztosítanak minden területen, egyenes és húzott karú lépcsőknél egyaránt. A Schöck Tronsole® típusok magyarországi műszaki engedéllyel rendelkeznek, hatásosságukat több éves gyakorlati tapasztalatok is igazolják.

77 / 100
Schöck Hungaria Kft.

Információ kérése:

Schöck Tronsole® – Schöck Hungaria Kft.

2040 Budaörs, Szabadság u. 117.-A épület I/102
+36-23 50 72 72
Termékismertető
Schöck Tronsole® Q típus
A Schöck Tronsole® Q típussal lépéshangmentes csatlakozás létesíthető a húzott lépcsőkarok és a lépcsőházfal között. A Schöck Tronsole® Q típus kompakt formájával egyszerűen építhető be a húzott lépcsőkarba.
Termékismertető
Schöck Tronsole® Z típus
A Schöck Tronsole® Z típussal hangszigetelt csatlakozás alakítható ki a pihenőlemez és a (falazott vagy vasbeton) lépcsőházfal között. A kiváló lépéshangszigetelésnek köszönhetően többé nincs szükség úsztatott rétegre a közbenső pihenőlemezen, így vékonyabb szerkezeteket tesz lehetővé.
Termékismertető
Schöck Tronsole® T típus
A Schöck Tronsole® T típussal hangszigetelt csatlakozás alakítható ki monolit vasbeton illetve előregyártott lépcsőkar és monolit pihenő csatlakozásánál. Valamennyi járatos méretű pihenővastagság és karszélesség esetén alkalmazható.
Termékismertető
Schöck Tronsole® F típus
A Schöck Tronsole® F típussal hangszigetelt csatlakozás alakítható ki az előregyártott lépcsőkar és a pihenőlemez között. A Schöck Tronsole® F típus teljes felületen elválasztja egymástól a lépcsőket a pihenőtől, ezáltal minimálisra csökken a hanghídak kockázata.
Termékismertető
Schöck Tronsole® B típus
A Schöck Tronsole® B típust a monolit vagy előregyártott lépcsőkar és az alaplemez közötti beépítésre használják (pl. pincelépcsőknél). A Schöck Tronsole® B típus teljes felületen elválasztja a lépcsőkart az alaplemeztől, ezáltal minimálisra csökken a hanghidak kockázata.
Termékismertető
Schöck Tronsole® L típus
A Schöck Tronsole® hangszigetelő rendszer az L típussal válik teljessé. A hangszigetelés csak abban az esetben hatékony, ha a lépcsőházfal és a pihenő, illetve a lépcsőkar és a falak között valamennyi hézag hangszigetelő kitöltést kap. Az alkalmazott Schöck Tronsole® típusok valamennyi hangszigetelési értéke olyan rendszermegoldásra vonatkozik, amely során az illesztési hézagokat Schöck Tronsole® L elemmel töltik ki. Alternatív megoldásként alkalmazható egy megfelelő szélességű léghézag is. Fontos, hogy ez kellőképpen széles legyen, hogy a hézagot eltömítő szennyeződések ne képezhessenek hanghidat.
Termékismertető
Schöck Tronsole® P típus
A Schöck Tronsole® P típus lehetővé teszi a lépcsőpihenő és a lépcsőházi fal hangszigetelt csatlakozását. A betonkonzol nélkül kivitelezett, előregyártott lépcsőpihenők gondoskodnak az optimalizált építési folyamatról és gazdaságosságról. A kiváló lépéshangszigetelés miatt nem szükséges úsztatott betonpadlós rétegrend alkalmazása. Filigrán szerkezetű látszóbeton pihenők és további építészeti elképzelések könnyen megvalósíthatóak.