Berker kapcsolók – Elektro-Kamleithner Kft.

kapcsoló

kapcsoló

kapcsoló

kapcsoló

kapcsoló

kapcsoló

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig.

Berker 17 különböző kapcsolócsaládot kínál. A választék a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. A számos sorozaton belül különböző anyagok közül választhatunk. Az ilyen mértékű változatosság biztosítja, hogy minden egyes építészeti stílust a legapróbb részletekig tökéletessé lehet tenni.

71 / 100
Elektro-Kamleithner Kft.
1195 Budapest, Jókai utca 32. földszint 4.
Termékismertető
Berker S.1
A Berker S.1 moduláris koncepciója, az ergonomikus kialakítása és a négyszögletes formája garantálja a könnyű kezelhetőséget. A tiszta forma szinte bármilyen környezetben összhangot teremt és széleskörűen alkalmazható.
Termékismertető
Berker B.3
A B.3 kapcsolócsalád a kontrasztok jegyében jött létre. A széleskörű keret választékkal, hófehér és antracit fedlapok és nyomógombok felhasználásával nagyon egyedi kombinációkat hozhatunk létre. A B.3 keretek, amelyek fekete, barna, arany vagy piros eloxált alumíniumból készültek, abszolút innovatívak.
Termékismertető
Berker B.7
A Berker B.7 üvegkeret mellett műanyag, rozsdamentes acél és alumínium anyagból is kapható. Ez a verzió harmonikusan kiegészíti a Berker TS Sensor és a Berker B.IQ kapcsolócsaládok kezelőit.
Termékismertető
Berker Q.1
A tetszetős, többfunkciós Q.1 kapcsolócsalád összetéveszthetetlen selymes tapintású felülettel rendelkezik – már antracit színváltozatban is. Sima profil, lapos kapcsolási szög és lágy, lekerekített élek – mindez nagyon kellemes hatást kelt.
Termékismertető
Berker Q.3
A Berker Q.3 család kapcsolóinak egyértelmű kontúrja van, valamint karcálló és barátságos felülete. Funkcionális előnyei is figyelemre méltóak: a Berker Q.3 kiválóan alkalmas parapetcsatornába történő beépítésre.
Termékismertető
Berker Q.7
A Q. kapcsolócsalád tagjaként a Q.7 ugyanazt a felületet használja, mint a Q.1 és Q.3 testvérei – ezáltal egyszerűen váltogathatók.