CONTe-GO szállítható töltőkonténer elektromos autókhoz, kerékpárokhoz és rollerekhez

2023.06.01.

CONTe-GO szállítható töltőkonténer

A CONTe-GO hazai fejlesztésű és gyártású, sztenderd méretű, könnyen szállítható, tíz lábas ipari konténer, amelynek három függőleges falára elektromos autótöltőket szerelnek, Type2 csatlakozással. Így a töltőkonténer három elektromos autó egyidejű töltésére alkalmas. Emellett a rendszerrel elektromos kerékpárok és elektromos rollerek töltése is lehetséges.

A konténervázat a saját fejlesztésű összecsukható konténereket előállító székesfehérvári központú Continest gyártotta. A CONTe-GO zárt oldala jól illeszthető a helyszínen már felépített konténervároshoz, a kialakításnál pedig arra is ügyeltek, hogy a csatlakoztatni kívánt autók kényelmesen, három oldalról körbeparkolhassák a konténert.

CONTe-GO szállítható töltőkonténer

A konténer akárhol elhelyezhető, ahol rendelkezésre áll megfelelő elektromos csatlakozási lehetőség, hiszen számos iparágban akadnak olyan, nem helyhez kötött tevékenységek, amelyek miatt rendszeresen más és más helyszínre kell kitelepülni és ott gépjárműtöltést biztosítani.

A rendszer úgy is konfigurálható, hogy a töltés bárki számára elérhető legyen (Plug&Charge), de olyan beállítás is lehetséges, hogy csak a megfelelő azonosítást követően – applikáción keresztül vagy RFID-kártyás érintéssel indítva – lehessen tölteni. Igény szerint pedig a töltők az ALTE-GO informatikai rendszerébe is bekapcsolhatók, ami teljes kontrollt jelent a töltők használata felett.

A termék megvásárlására és bérlésére egyaránt lehetőség van.

CONTe-GO szállítható töltőkonténer
74 / 100
ALTE-GO Kft.
1033 Budapest, Kórház utca 6-12.