Elvox videómegfigyelés: a legtökéletesebb módja annak, hogy mindent ellenőrzés alatt tartson

2024.05.24.

Vimar_Elvox videómegfigyelés

A nagyobb biztonság mindennapi nyugalmat eredményez – az Elvox felügyeleti rendszerei képesek garantálni ezt a teljes körű ellenőrzésnek köszönhetően. Megelőzik a kellemetlen incidenseket és felügyeletet biztosítanak még a kritikus területeken is.

A Vimar termékek sokoldalúsága és teljessége lehetővé teszi, hogy megoldjuk a lefedettség, a telepítés nehézségeit, mindig biztosítva a védelem teljes nyugalmát.

Fejlett videófelügyeleti technológiák

A telepítők és a felhasználók igényeinek pontos kielégítése érdekében a Vimar videómegfigyelő termékcsalád két különböző technológiával, IP és AHD technológiával áll rendelkezésre, mindkettő könnyű telepítést, kiváló teljesítményszintet és a megoldások széles skáláját kínálja a képminőség, a konfiguráció és a kezelés tekintetében.

A View App alkalmazásnak köszönhetően a By-alarm Plus és az Elvox CCTV rendszerek között lehetséges az átjárhatóság, így helyi és távoli vezérlés is biztosítható a riasztási értesítésekkel és a videóellenőrzéssel párhuzamosan.

Dóm kamerák

Vimar_Elvox videómegfigyelés

A videómegfigyeléshez használt dóm videokamerák nagyon egyszerűek, könnyen kezelhetőek és diszkrétek, és mind falra, mind mennyezetre szerelhetőek. A beszerelt objektívnek megfelelő hatótávolsággal és szöggel rendelkező kamera infravörös megvilágítással is fel van szerelve. A vandálbiztos változatok kültéri és kritikus környezetbe is alkalmasak.

Bullet kamerák

Vimar_Elvox videómegfigyelés

A bullet kamerák kompakt méretűek és könnyen telepíthetők. A kameraház vízálló, mind beltéri, mind kültéri telepítésre alkalmas. A beszerelt objektívnek megfelelő hatótávolsággal és szöggel rendelkező kamera infravörös megvilágítással is fel van szerelve. Minden kamera csuklós tartóval rendelkezik a fali vagy mennyezeti felszereléshez.

PTZ-kamerák (Speed Dóm)

Vimar_Elvox videómegfigyelés

A PZT (pan-tilt-zoom) kamerák a dőlési és a zoom funkcióinak köszönhetően maximális területi lefedettséget garantálnak. A kamerát a felhasználó távolról irányíthatja, vagy beállíthatja, hogy egy előre tárolt útvonalat hajtson végre. A kamera magas nagyítási funkcióval rendelkezik, ezzel leegyszerűsítve nagyobb területek monitorozását.

IP és AHD videofelügyeleti szett

Vimar_Elvox videómegfigyelés

Az Elvox CCTV szett kifejezetten kiemelkedő és könnyen elérhető a lakossági felhasználók számára. A tartozékok széles választéka, az egyszerű használat és telepítés lehetővé teszi, hogy minden igényre hatékonyan biztosítson megoldást.

A Vimar által kínált színes termékpaletta számos olyan terméket és kiegészítőt kínál, amelyekkel tökéletesen kihasználhatja videómegfigyelési készletetek összes funkcióját, legyen szó a monitorokról vagy tápegységekről, jelátalakítókról vagy konzolokról és tokokról.

76 / 100
ROLL-N Ipari Kerekek Kft.
1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.
+36 1 453-0169