Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő: a kapucsengő video-kaputelefonná alakul

2023.12.22.

Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő a kapucsengő video kaputelefonná alakul

Szeretné látni, hogy ki csenget az ajtóban, és ugyanazt a vezetékeket szeretné használni, amit az előző csengő vagy a kaputelefon használt? Házát vagy lakását olyan intelligens videós megoldással szeretné felszerelni, amely könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető? Akkor az Elvox Wi-Fi video-kaputelefon az Ön számára készült.

Ez a praktikus megoldás telepítésre kész készletben kapható. Beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül okostelefonjáról fogadhasson hívásokat, így nem kell vezetékes kapcsolattal rendelkező beltéri monitort telepítenie otthonába.

Ez egy igazi „okos csengő”, amely kompakt méretének köszönhetően a kapu oszlopára, vagy a bejárati ajtó keretére szerelhető, így láthatja mi történik kint az utcán vagy a kertben. Kétféle tápegységgel rendelhető a könnyebb telepítés érdekében (konnektorba dugható és DIN sínre szerelhető).

Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő a kapucsengő video kaputelefonná alakul

View Door App

Az ingyenes View Door App segítségével bárhol fogadhatja a hívásokat, függetlenül attól, hogy kényelmesen fekszik az ágyban, vásárol vagy nyaralását élvezi. Okostelefonja kijelzőjén láthatja, ki csenget az ajtónál és beszélhet vele, vagy aktiválhat egy másik vezérlőt (például kinyithatja a kaput, vagy felkapcsolja a lámpákat a járda mentén). A készletben található SD-kártyának köszönhetően állóképeket és videofelvételeket is rögzíthet.

Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő a kapucsengő video kaputelefonná alakul

Jellemzők és funkciók

  • Az Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő kiváló minőségű videófelvételt és széles látó szöget kínál, infravörös LED világítással van felszerelve az éjszakai felvételek készítéséhez.
  • Rongálásbiztos, mivel szabotázsérzékelővel szerelt, amely értesítést küld az okostelefonjára, ha eltávolítási kísérletet érzékel.
  • A hívógombot elegánsan körülvevő RGB LED gyűrű különböző színekkel jelzi a hívás állapotát: hívás folyamatban, kapcsolás, fogadás.
  • Mozgásérzékelő funkciója lehetővé teszi egy olyan terület beállítását, amelyen belül automatikusan érzékeli a mozgást és azonnal értesítést küld az alkalmazáson keresztül.
  • Bármilyen típusú riasztás esetén az előre tekerés funkció 5 másodperccel az esemény előtt megkezdi a video rögzítését.
  • Kiegészítőként egy vezeték nélküli csengőhangszóró is kapható, amely segítségével a csengetés akkor is hallható, ha okostelefonja nincs a közelben.
73 / 100
ROLL-N Ipari Kerekek Kft.

Információ kérése:

Elvox Wi-Fi videó ajtócsengő: a kapucsengő video-kaputelefonná alakul

1037 Budapest, Hunor u. 44-46.
+36 1 453-0169